Hop til indhold

6400

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

6400's Achievements

  1. Rensning af batteripoler løste også problemet her. Inden rensning lyste den orange, når A blev aktiveret, herefter slet ikke (helt død). Efter rensning, lyste den Rød, og så virkede det.
  2. 6400

    Java igen igen

    Har samme problem(er)... Først afinstallerede jeg al Java og geninstallerede. Uden succes. I en tråd så jeg, at 6.11 skulle virke. Afinstallerede igen og fandt den gamle Java. Nu får jeg adgang til controlleren med dialogbokse. Problemet er bare, at den - når jeg bruger http://usb - ikke giver mig mulighed for at indtaste password - så den fejler. Når jeg bruger ip, siger den, at den ikke kan logge mig ind (og ja, jeg er HELT sikker på adgangskode, da det stadig er admin/admin). Nå, prøvede så igen med java 8 - som den nyeste firmware skulle kunne håndtere (2.7.220). Dér får jeg bare - ligesom Nich - en java blokering... Det er bare noget møg!!! Ville sætte stor pris på, om der er nogen, der kan hjælpe. Har nu arbejdet med op/nedgraderinger, af- og geninstallationer i 2 aftener - bare så jeg kan få ændret IP adressen i controlleren til at passe til mit netværk. Godt nok ikke verdens bedste produkt!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok