Hop til indhold
IHC-User.dk

cckring

Members
 • Antal indlæg

  10
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om cckring

 • Rang
  Mini Nørd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Silkeborg
 • Interests
  Fotografering, Motorcykel, mobilapp-udvikling - Android og iOS, mekanik.

Seneste besøgende på profilen

156 profil visninger
 1. Jeg har selv opgraderet firmware i controlleren, men i skrivende stund har jeg ikke lige styr på hvilken version det var til. Kan jeg bruge javastarter på Mac? Jeg har en ældgammel bærbar Windåse som jeg kun bruger til IHC, men min foretrukne platform er Mac.
 2. "Serviceview" siger mig ikke så meget :-) ? (Har fundet det efterfølgende...)
 3. Det er LED pærer, og jeg har de samme pærer i køkkenet, hvor vi dæmper "manuelt" med kontakten. Jeg tror dog ikke det er samme dæmper der bruges, for den til badeværelset sidder i tavlen (som det står i filen), men jeg mener den til køkkenet er på loftet. Lyset i badeværelset bliver i øvrigt tændt vha. en bevægelsessensor.
 4. Uret passer. Jeg har andre ting der kører på uret som jeg kan se virker.
 5. Ja, undskyld det er i stueplan der skal dæmpes. Dæmpningen er sat til 15%, men jeg synes det lyser meget mere end det. Jeg oplever det som 100% :-) Jeg skal måske bare starte med at prøve at sætte det til en anden %-værdi?
 6. Hej! Det er efterhånden længe siden at jeg i forbindelse med en ombygning fik lavet IHC af et lokalt elektrikerfirma. Dengang bad jeg om at der skulle være natdæmpning på badeværelset, og der er også gjort noget for det i installationen, men det virker bare ikke. Jeg har ikke den store IHC-erfaring, men jeg har da lavet nogle småting på installationen selv. Jeg har kigget lidt på denne problemstilling, men det fatter jeg ikke en meter af. Er der en venlig erfaren sjæl der vil kigge på min projekt-fil og se om det er et eller andet åbenlyst der er galt? Jeg bruger IHC Visuel 2.7.342 Venlig hilsen, Carsten 20190105 Inden ændring af natlys bad ovenpå.vis
 7. cckring

  Dæmpning af LED panel med push dæmp driver

  Jeg vil lige starte med en disclaimer, for jeg er temmelig meget på udebane inden for IHC, selvom jeg har haft det i huset i lidt over tre år. Jeg er ikke elektriker, men arbejder med software, så med det udgangspunkt har jeg selv programmeret lidt i mit IHC-setup. Men altså, jeg har ikke den store tekniske forståelse om el-termer. Nå, men jeg overvejer at købe et LED-panel herfra: https://www.led-tek.dk/produkter/interioer/kontor-butik-detail/led-lyspaneler Jeg vil gerne have mulighed for at dæmpe lyset derfra, og jeg har fået at vide, at de kan levere en (ikke-IHC) dæmper med, som fungerer med panelet - den kaldes vistnok for en "push dæmp driver". Min udfordring er at få afklaret inden jeg køber, om jeg kan programmere mine IHC-kontakter til at styre denne dæmper? Jeg har fået at vide at dæmperen der følger med fungerer over de tre faser, men kan jeg programmere mine IHC-kontakter til gradvist at dæmpe hhv. øge når jeg holder venstre/højre side af IHC-kontakten inde? Her er et billede af kontakten: https://photos.app.goo.gl/q8iLPnwGAsnwk3pj6 Jeg håber mine spørgsmål giver mening :-)
 8. Tak Lars Det bragte mig videre. Jeg havde fundet Link-menupunktet, men jeg havde bare ikke forstået, at jeg først skulle tilføje min wireless stikkontakt til "projektet", inden jeg kunne linke. Jeg troede faktisk det var den anden vej rundt. Nå, men nu har jeg fået linket til stikkontakten, og jeg har lagt den ind i mit sluk alt scenarie, så nu kan jeg slukke for fjernsynet og playstation når vi forlader hjemme. Så skal jeg bare have lavet lidt mere avanceret natteslukning, så det sker automatisk om natten, men det må vente. Jeg bor i Silkeborg.
 9. Hej! Jeg er total newbie inden for IHC, så dette er måske et ret grundlæggende spørgsmål, som jeg dog ikke efter 15 minutters søgning i forum har fundet svar på. Jeg har sat en wireless stikkontakt op på et værelse, hvor jeg gerne vil kunne slukke for fjernsyn og playstation. Nu skal jeg bare have controlleren til at finde den. Jeg har fundet en vejledning der forklarer, at jeg skal trykke på en knap på wireless stikkontakten for at få den til at blinke rødt, så den er klar til programmering - jeg går ud fra at det skal gøres, inden controlleren kan opdage den? Nå, men hvis en eller anden kan henvise mig til en vejledning i at få den linke ind i controlleren, og måske en vejledning i lidt basal IHC-programmering vil jeg være taknemmelig. mvh/Carsten
 10. Hej! Jeg er ny IHC bruger - dvs. jeg har lige fået opsat IHC i mit hus, og skal snart have overdraget det af elektrikeren. I den forbindelse har jeg været ved at kigge efter IHCTablet. Mit første indtryk er, at den er mega-dyr, og at den samtidig har (to) dårlige anmeldelser. Er den virkelig så dårlig, eller er det fair nok at kaste kr. 349.00 efter den? Findes der andre løsninger? I farten kom jeg også lige forbi http://jemi.dk/ihc/ uden dog at have læst i dybden om det. Øs endelig jeres erfaringer ud over mig. mvh/Carsten
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.