Hop til indhold
IHC-User.dk

cckring

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om cckring

 • Rang
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Silkeborg
 • Interests
  Fotografering, Motorcykel, mobilapp-udvikling - Android og iOS, mekanik.
 1. cckring

  Dæmpning af LED panel med push dæmp driver

  Jeg vil lige starte med en disclaimer, for jeg er temmelig meget på udebane inden for IHC, selvom jeg har haft det i huset i lidt over tre år. Jeg er ikke elektriker, men arbejder med software, så med det udgangspunkt har jeg selv programmeret lidt i mit IHC-setup. Men altså, jeg har ikke den store tekniske forståelse om el-termer. Nå, men jeg overvejer at købe et LED-panel herfra: https://www.led-tek.dk/produkter/interioer/kontor-butik-detail/led-lyspaneler Jeg vil gerne have mulighed for at dæmpe lyset derfra, og jeg har fået at vide, at de kan levere en (ikke-IHC) dæmper med, som fungerer med panelet - den kaldes vistnok for en "push dæmp driver". Min udfordring er at få afklaret inden jeg køber, om jeg kan programmere mine IHC-kontakter til at styre denne dæmper? Jeg har fået at vide at dæmperen der følger med fungerer over de tre faser, men kan jeg programmere mine IHC-kontakter til gradvist at dæmpe hhv. øge når jeg holder venstre/højre side af IHC-kontakten inde? Her er et billede af kontakten: https://photos.app.goo.gl/q8iLPnwGAsnwk3pj6 Jeg håber mine spørgsmål giver mening :-)
 2. Tak Lars Det bragte mig videre. Jeg havde fundet Link-menupunktet, men jeg havde bare ikke forstået, at jeg først skulle tilføje min wireless stikkontakt til "projektet", inden jeg kunne linke. Jeg troede faktisk det var den anden vej rundt. Nå, men nu har jeg fået linket til stikkontakten, og jeg har lagt den ind i mit sluk alt scenarie, så nu kan jeg slukke for fjernsynet og playstation når vi forlader hjemme. Så skal jeg bare have lavet lidt mere avanceret natteslukning, så det sker automatisk om natten, men det må vente. Jeg bor i Silkeborg.
 3. Hej! Jeg er total newbie inden for IHC, så dette er måske et ret grundlæggende spørgsmål, som jeg dog ikke efter 15 minutters søgning i forum har fundet svar på. Jeg har sat en wireless stikkontakt op på et værelse, hvor jeg gerne vil kunne slukke for fjernsyn og playstation. Nu skal jeg bare have controlleren til at finde den. Jeg har fundet en vejledning der forklarer, at jeg skal trykke på en knap på wireless stikkontakten for at få den til at blinke rødt, så den er klar til programmering - jeg går ud fra at det skal gøres, inden controlleren kan opdage den? Nå, men hvis en eller anden kan henvise mig til en vejledning i at få den linke ind i controlleren, og måske en vejledning i lidt basal IHC-programmering vil jeg være taknemmelig. mvh/Carsten
 4. cckring

  Erfaringer Med Ihctablet

  Hej! Jeg er ny IHC bruger - dvs. jeg har lige fået opsat IHC i mit hus, og skal snart have overdraget det af elektrikeren. I den forbindelse har jeg været ved at kigge efter IHCTablet. Mit første indtryk er, at den er mega-dyr, og at den samtidig har (to) dårlige anmeldelser. Er den virkelig så dårlig, eller er det fair nok at kaste kr. 349.00 efter den? Findes der andre løsninger? I farten kom jeg også lige forbi http://jemi.dk/ihc/ uden dog at have læst i dybden om det. Øs endelig jeres erfaringer ud over mig. mvh/Carsten
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.