Jump to content
IHC-User.dk

Per Andresen

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Per Andresen

 • Rank
  Tekniknørd :-D
 1. Hej Jeg har en opus 73 pir sensor som jeg tror er stået af Kan man teste det på nogen som helst måde ? Jeg kan se af mit skurings relæ lyser, så det burde være i orden
 2. Så fik jeg liv i den igen. Tak for alt hjælpen Det var lidt af en tur rundt :-) Jeg kunne ikke ændre nogle password eller noget som helst, Så læste jeg lidt rundt herinde. Og fandt unlock firmwaren, så fik jeg reset password, men kunne stadig ikke connecte via Lan Så fandt jeg ud af at alle punkter i Lokalt Netværk var slået fra. Jeg har klikket det hele til, jeg ved ikke om det er rigtigt. Nogen der vil hjælpe vider med det ? Jeg fik også set at jeg har en version 6.1, vil det stadig give mening af opdatere firmwaren på den ?
 3. Tak for svarene, de er meget værdsatte :-) Det er en 6.2 med FW 2.7.199 Jeg havde tænkt på at resette password, men jeg sikker på at den ikke bare kunne skifte det. Det kan jeg så se at det kan lade sig gøre :-) Så er det den der med connecte til controlleren med en Windows 10 Nogen der kan forklare hvordan det nu var Sidste gang fandt jeg en gammel XP maskine
 4. Jeg har set lidt af dette problem i forummet, men kan ikke rigtig finde et svar. Jeg har leget lidt med IHC Captain, domoticz og home assistant Jeg havde dem alle kørende på en gang for at teste lidt forskellige ting Pludselig blev controlleren sløv, der kunne gå 5 sekunder fra jeg trykkede på en kontakt, til lyset tændte. Så stoppede alt kontakt til controlleren fra alt software. Når jeg bruger SceneView siger den hele tiden password forkert Når jeg prøvet at connecte med captainen siger den : HTTP type POST Request URL ajax/ihc.php Statuscode 403 Statustext Forbidden Response Login failed due to: loginFailedDueToAccountInvali Jeg har haft strømmen af en 3-4 gange i op til 3 minutter, men intet hjælper Nogen der har et bud på hvad der er galt ?
 5. Super fed manual :-) tak for den. Jeg prøvede at køre det op på en Ubuntu 16 i stedet Det virkede ikke helt efter hensigten, nogen der har fået connectet domitetcz og IHC på en ubuntu platform ?
 6. Ok, sorry Jeg er nu... Derfor de mange spørgsmål, IO og RF kan ikke opdateres, hvad betyder det for mit system ? Er det noget jeg skal være nervøs for ? Og hvad med den anden fejl ? Er det bare at leve med den eller betyder det noget ?
 7. Så er den opdateret Men jeg får følgende besked : Fatal DEBUG: VITAL THREAD 'WebServer - user port' DIED! Det hele virker som det skal (tror jeg) Nogen ideer til det ?
 8. Først engang tak for svarene. Jeg er lidt i tvivl, hvis jeg opdatere firmware og det går galt Hvad sker der så ? Kan jeg ikke tænde lyset mere eller kan man rulle tilbage ?
 9. Lars, du er en helt. Jeg kom ind tak. Siger denne info noget ang der er fare ang opdatering.
 10. Hej Lars Tak for svaret. Jeg har nok forklaret mig forkert, i dag er der firmware 2.3.586 på enheden. Skal jeg så løfte den til 2.7.199 eller ? Ja jeg har java fejlen, jeg synes ikke jeg kan finde en workaround på den, kører windows 10. skal jeg finde en gammel win xp maskine ? Noget andet med firmware update, hvad er faren i det ?
 11. Per Andresen

  Frustration :-)

  Hej i forummet. Det lyder som en dårlig joke, men for 8 år side glemte jeg mit password til min controller. fik rådet koble dig på via USB Det nåede jeg så i dag :-) Nu kan jeg hverken huske versions nummer eller software modeller Jeg prøvede at koble mig på via usb men fik den vedhæftede fejl (USB kan ikke findes) Efter lang tids bøvnel læste jeg om firmware updater, den kørte jeg og fik det ud der er på det andet billede.. Nu er spørgsmålet, what to do, og hvad har jeg af hardware mm Nogen der kan hjælpe ? /Per
 12. Per Andresen

  Glemt Password

  Hej Det er lykkedes mig glemme mit password til IHCEr det muligt at resette ?/Per
 13. Per Andresen

  Hjææææælp

  Hejsa Nu har jeg fået min ihc. Jeg har fundet ud af at koble et netværks kabel i enden af det.. jeg har trukket en konfiguration ud med visual men så stopper det også. Er der nogen her inde der kan forklare mig termerne i dette ? Jeg kan se noget med funktionsblokke mm men ved ikke helt hvad der er og hvordan det virker. Er der noget der kan hjælpe mig igang... jeg er helt blank :S
 14. Per Andresen

  Hjælp til IHC

  Hej Jeg har lige bygget og er kommet ind i huset. Jeg har fået installeret IHCMen men men elektrikkeren som har monteret det og kodet det har ikke dokumenteret det og jeg aner ikke hvordan man programerer det. Det jeg tænkte på er om der er en her fra forumet som bor i nærheden af Nørre Aaby (9 km fra middelfart), som jeg kunne lokke til at vise mig til at vise systemet. Jeg vil naturligvis gerne betale for transport mm
 15. HejsaJeg har beslutet mig for at presse ihc i gennem Først en gang på lampe udtagene. men på et senere tidspunkt vil jeg have nogle stik kontakter med ihc også. Så spørgsmålet kan jeg blande wireless med trådet ?Eller skal jeg opbygge 2 systemer ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.