Hop til indhold

Dutten4300

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Dutten4300's Achievements

  1. Hej. Er der nogen der ved om og hvor man kan købe 0,6mm2, som enkelt leder og i flere farver? Det er jo lidt spild af tid, hvis man skal stå og skrælle et link10 kabel for at fortråde hele tavlen internt. Mvh. Ungsvenden.
  2. Hej Torben. Måske kan du hjælpe mig... Hvor får jeg 1.1.10.a. Simpel kip som er et 2 tast betjent tryk fra den ene Controller til den anden? Forestil dig, at jeg har en trappe med afbrydere oppe og nede som skal fungere som en korrespondense... Den ene afbryder sidder på den ene controller og den anden afbryder på den anden controller..... Hvordan får jeg programmeret disse?
  3. Ja, så kan jeg godt se at mit projet er et "bette" et
  4. Tusind tak for jeres hurtige svar.. Det er mere programmeringen jeg har bøvl med at lure, hvor´n man gør? Jeg har set at man sætter Controller Link In- og Output ind i programmet, men kan ikke helt finde ud af det med funktionsblokkene, hvilke, hvordan osv.. Ved I noget om det?
  5. Hej. Jeg har et STORT projekt, hvor der er 2 controller. Jeg skal krydse noget sluk alt og nogle tændinger mellem de to controller... Hvordan gør jeg dette? Er der nogen der kender til en fed forklarings guide eller lign.? På forhånd tak. Mvh. Den lettere forvirrede NySvend.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok