Jump to content
IHC-User.dk

Andreas Pedersen

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg har sat en ny afbryder op ved bruser med “kip med timer” og alt virker, med sluk efter 30 min, hvis jeg glemmer at slukke. Finder der en funktion som hedder “kip med timer ved langt tryk > 1 sek”
 2. Ja, jeg har en wireless afbryder ,som jeg kan bruge, men vil det sige at man ikke kan have timer på lang tryk ??
 3. Ja, nu fik jeg timer funktionen til at virke, tak for det. Men er det muligt at både aktivere/deaktivere timer med lang tryk, så når jeg skal i bad, trykker jeg lang tryk og vent/2 lamper er “on”i en halv time og hvis jeg glemmer at deaktivere med lang tryk, stopper den efter en halv time. Med “kip med timer” er bliver vent/ 2 lamper aktiveret med “kort tryk”
 4. Jeg bruger kort-lang tryk ,men hvad jeg forstår skal “sluk tidspunkt=00:00:00”have et bestemt sluktidspunkt som vist på vedhæftet fil eller skal jeg gøre noget andet
 5. Andreas Pedersen

  Lys med timer

  Hej Har på mit badeværelse på kort tryk (lys i loft) og på langt tryk( 2 lamper og en ventilator(den har fast fase , så den slukker når der ikke er mere fugt)) inde i bruserkabinen. Det jeg mangler er en funktionsblok , når jeg trykker langt tryk, så er vent. Og de 2x lamper tændt i F.eks halv time. Allerbedst er hvis både kort og langt tryk har den timer funktion. På forhånd tak Andreas
 6. Tak for info og det er med stor Succes, jeg kan se hvad jeg laver, det er for lidt jeg programmerer og glemmer det fra gang til gang. Og tak for den info med udgang for da jeg skiftede fra gl. Controller til visual 2 for 2 år siden gik det ret hurtig med at programmere og har haft mærkelige hændelser siden. Så nu må jeg sjekk hele programmet :-)
 7. Hej Har haft stor stor succes med at vise ind-og udgange med IHCservice program version 1.8 på visual 1. Hvad kan jeg bruge til visual 2 til at vise ind- og udgang ??
 8. Tak for svarerne, ser frem til at få det afprøvet , når jeg kommer til Danmark igen om en 10 dags tid, Men har lige et spørgsmål mere, har en stikkontakt som jeg gerne vil have spænding på hele tiden, hvorledes gør jeg dette
 9. Kan man få vist ind- og udgange på visual 1 , som på termihc. På termihc har jeg et vindue som viser adr. På det tryk jeg aktiverer og hvilken udgang der bliver høj. Er der et vindue på samme måde på visual 1.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.