Hop til indhold
IHC-User.dk

Andreas Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Andreas Pedersen

 • Rang
  Mini Nørd
 1. Andreas Pedersen

  Vis Ind-Og Udgange I Visual 2

  Tak for info og det er med stor Succes, jeg kan se hvad jeg laver, det er for lidt jeg programmerer og glemmer det fra gang til gang. Og tak for den info med udgang for da jeg skiftede fra gl. Controller til visual 2 for 2 år siden gik det ret hurtig med at programmere og har haft mærkelige hændelser siden. Så nu må jeg sjekk hele programmet :-)
 2. Andreas Pedersen

  Vis Ind-Og Udgange I Visual 2

  Hej Har haft stor stor succes med at vise ind-og udgange med IHCservice program version 1.8 på visual 1. Hvad kan jeg bruge til visual 2 til at vise ind- og udgang ??
 3. Andreas Pedersen

  Vis Ind- Og Udgange På Visual 1

  Tak for svarerne, ser frem til at få det afprøvet , når jeg kommer til Danmark igen om en 10 dags tid, Men har lige et spørgsmål mere, har en stikkontakt som jeg gerne vil have spænding på hele tiden, hvorledes gør jeg dette
 4. Andreas Pedersen

  Vis Ind- Og Udgange På Visual 1

  Kan man få vist ind- og udgange på visual 1 , som på termihc. På termihc har jeg et vindue som viser adr. På det tryk jeg aktiverer og hvilken udgang der bliver høj. Er der et vindue på samme måde på visual 1.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.