Hop til indhold

Mosevib

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

867 profil visninger

Mosevib's Achievements

  1. Trådløse dimmer høre efter min mening hjemme i en allerede værende installation. Og man kan da godt blive lidt irriteret over at disse trådløse kan mere... I forbindelse med en større om forandring i 2015, har vi fået nye lofter og 134 led spot i hele huset...Og her bruger jeg Uni-dimmer til at styre nogle af disse LED spot. Og da hver af disse LED spot bruger ca. 5w, så har jeg belastninger på disse Uni-Dimmer fra 10w til 50-60w - uden problemer. Jeg synes ej heller at tavlen bliver varm. Men måske skulle jeg overveje at slukke 230V til alle dimmer, når de er slukket, således at de 0.8W standby undgås. Til at styre disse dimmer bruger jeg funktionsblok 1.2.05.f og det er allerede lykkes mig at modificere denne således at jeg kan slukke lyses i et rum med PIR (Har lavet PIR ved indgangen til alle rum). Ved at når der trykkes på en væg taste, så låses PIR funktionen i 20 sek (Således at man fx kan komme i seng) I stue og alrum har jeg naturligvis forbundet alle 4 indgange til Unidimmer, hvorfor jeg der naturligvis kan styre tingene ok.. Men i de 3 børneværelser, kunne jeg godt tænke mig at kunne programmere fx nederste række taster til dæmpet lys og øverste til fuld lys. Dette bør kunne lade sig gøre via funktionsblokken. For når det kan gøres vis vægtasten, så bør det også kunne laves via en funktionsblok. Holdes vægtasten således inde, så skrues ned (Hvorefter der ikke sker mere). Og slippes og trykkes så igen, så skruer den op. Det bør således være muligt at lave en max funktion og en min funktion... Og der bør da være nogle som har programmeret en sådan. OK at man ved en trådløs kan indstille til 85% og så 90% osv. men jeg har kun brug for min og max i hverdagen, og så kan jeg special indstille det jeg gerne vil have via manuelt touch som nu til specielle lejligheder.. Og når man har kørt tingene i Max og min. Så bør x % da kunne findes via en tid man stiller fra fx. max... Er der ingen så har programmeret dette ????
  2. Nej, alle porte på controlleren er brugt. Så skal jeg have flere ud/indgange så skal jeg til at kombinere 2 stk. controller og det har jeg ikke lyst til... Jeg har 7stk 24V indput, 10 stk. 24V output, 6stk. 230V output og 21stk. UniDimmer.. Og skal jeg bruge alle 4 porte på en unidimmer, så er det 21 x 4 = 84 stk. porte fra 24V output moduler... Det vil være dejligt at kunne overskride 128
  3. Det er måske ikke det bedste svar, når man lige har fået opgraderet sin IHC installation.... Men jeg må jo arbejde med de muligheder der er.
  4. Da der desværre er for lidt ind og udgange på controlleren til min installation. Så har jeg i sekundære rum ikke forbundet Memory 1 og 2 på alle dimmer... Skulle nogle tilfældigvis have programmeret en funktionsblok der skruer helt ned og helt op via 1 tryk funktion...
  5. Mosevib

    Programerings manual

    Er der ikke nogle som har en programmerings manuel til funktionsblokke.. Jeg har en del unidimmer, som bl.a styres via PIR ved indgangsdøre... Og pt. bruger jeg funktionsblok 1.2.05.f Det er sådan set også ok, bortset fra at jeg gerne vil have at trykker jeg sluk på kontakten ved døren, så skal den PIR der sidder ovenover kontakten ikke lige tænde igen.. Kan garanteret kombinere x antal funktionsblokke, men vil gerne lave en samlet, da jeg jo har 22 dimmer jeg skal styre..
  6. Mosevib

    IHC tavle

    Min lille IHC tavle
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok