Hop til indhold

Skauborg

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Skauborg

  1. Det er et smukt tilbud må jeg sige, men jeg har desværre ikke rigtig mulighed for at mødes tirsdag morgen.
  2. Har ikke haft led i dem den tid jeg har boet i huset kun alm. Sparepære men det kan måske også have indflydelse. De "nye" køre også med både gamle elpære sparepære og led uden problemer.
  3. Har følgende som en anden måske kan bruge til noget. De 3 lampeudtag er udskiftet, da de var af den opfattelse at de selv kunne bestemme om de ville være tændt eller slukkede. Ved tænding stod alle 3 og skiftevist tændte og slukkede. Ved ikke hvad fejlen er, måske en anden ved det og kan få glæde af dem. De 3 tryk kender jeg ikke meget til. Har selv wireless i huset, så de har ikke været brugt. Pris? ved ikke om det overhovedet kan sælges, så giv et bud så ser vi på det. Befinder sig i Ølstykke og kan selvfølgelig sendes ved aftale.
  4. Der har været forsøgt at linke dem på ny og skifte batteri i kontakterne - det hjalp ikke meget. Undre mig da bare over at de ikke holder længere - det er i forskellige rum, så umiddelbart burde der ikke være nogen strømproblemer, med mindre det selvfølgelig er i hele huset. Har dog lige bestilt et nyt lampeudtag, så jeg kan forsøge mig lidt frem med det også.
  5. Søger lidt hjælp til nedenstående problem. Lidt på skift og i forskellige rum, er mine lampeudtag begyndt at blinke. Jeg tænder lyset, det slukker efter 8 sekunder og tænder igen 8 sekunder senere. Så er lyset tændt for det meste. Nogen gange får det lige lyst til at slukke igen og tænde 8 sekunder senere. Lampeudtagene er omkring 5 år gammel og tændes via wireless tryk. Har ikke controller. Nogen forslag til løsninger? Brian
  6. Hvad skal du have for at sende et enkelt relæ til det sjællandske?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok