Hop til indhold

Nynne Hauberg Kongsgart

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Nynne Hauberg Kongsgart's Achievements

  1. Kan man styre IHC via mac? og hvad kræver det for en der ikke har forstand på det?
  2. Er det en forkert model, siden den vender modsat af de andre. Den virker heller ikke mere!
  3. Sådan ser det ud. Fordelingen på de tre transformere er: 8 spots der kan dæmpes (den går ofte i stykker, både dæmper og transformer. Transformeren larmer så vi ikke kan holde ud at have dem tændt, når de er dæmpet.) Og 16 spots på de sidste der ikke kan dæmpes, den er der ingen problemer med. Og tusind tak fordi I vil hjælpe, det er virkelig dejligt.
  4. Hej med jer. Vi har for 5 år siden købt en lejlighed med helt nyt el og ihc system. Vi har ikke haft andet end bøvl med det. F.eks slukker lyset i vores gang hver aften kl.22.10 og den ene dims efter den anden brænder af. Vi har haft flere elektrikere ude for at se på det. Ingen kan finde grunden til at det slukker hver aften. Alle siger det er rigtigt lavet og bare burde virke. Nu er der igen gået 2 dimmere og en transformer. Altså igen en udskrivning på flere tusinde. Er der mon nogen i dette forum der kan hjælpe eller kender til sådanne fejl? Jeg har ingen forstand på el, men jeg frustreret over at bruge 2-3000,- om året på el. Pft Bedste hilsner Nynne
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok