Hop til indhold

Peter Lind Damkjær

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Peter Lind Damkjær's Achievements

  1. Peter Lind Damkjær

    Alarm

    Jakob Bruun har egentlig sagt det med andre ord, men "ja" man kan som tyv finde frem til T-knappen og stoppe blinkeriet og derefter finde batteribackup for at stoppe larmen.Men jeg tror (og håber) nu alligevel på den psykologisk effekt når huset pludselig begynder at opføre vildt besynderligt:"Lad mig tage det nærmeste af værdi og lad mig så se at komme væk herfra i en fart."er nok en mere naturlig reaktion end:"Ahh endnu et IHC-hus! Lad mig finde HPFI-relæet og controlleren, så jeg ka' slippe for lys og lyd.";) /Peter
  2. Peter Lind Damkjær

    Alarm

    Jeg har selv alarm på IHC'en, men jeg har heldigvis endnu ikke oplevet forsøg på indbrud.Den generelle holdning er vist at tyve bedst kan lide mørke og desuden at arbejde i fred og ro. Derfor tror jeg ikke at din idé, med lyset der ikke kan tændes, er optimal. LK's alarm-funktion lægger faktisk op til at huset begynder at blinke med alle lamper, hvilket må formodes at tiltrække en vis opmærksomhed i nabolaget.Sammen med indvendige og udvendige lydgivere tror jeg det kan skræmme ubudne gæster ud igen.Jeg ved ikke, om noget lignende umiddelbart kan lade sig gøre med en gængs (ikke-IHC) alarm./Peter
  3. Mit problem ER når jeg vælger \"dokumentation\" -> \"dokumentation\" via menuen og vælger en hvilken som helst rapport. Jeg er do kommet lidt videre.Hvis jeg starter et NYT projekt, kan jeg sagtens lave rapporter, så det har nok et eller andet at gør med min nuværende \"produktionsprojekt\"???????Jeg ved ikke om mit problem er relateret til at netop er gået fra version 1.2 til version 1.32 og projektet kommer fra 1.2?
  4. Når jeg forsøger at generere rapporter i IHC Visual 1.32, åbnes der ikke en browser som beskrevet i hjælpen (F1).Nederst i statusbaren står der 'Dokumentation genereret'. ???Jeg har en XP SP2 og MSIE 6 er min standard-browser. Er der nogen, der har samme problem og evt. en løsning?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok