Hop til indhold

Martin Nielsen1354922218

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Martin Nielsen1354922218's Achievements

  1. vedhæftning mislykkedes. Prøver igenBrug venligst "rediger knappen", ellers bliver trådene uoverskuelige. \Thomasbl
  2. Et forsigtigt bud på problemet kunne være en spændingsdeler. (se vedhæftning)Der er sikkert en herinde der kan lave en programstump, som tænder/slukker relæerne en af gangen ved hvert tryk (eller scenarie valg). Det kræver selfølgelig et udgangsmodul med 4 relæer med samme fællespunkt. Det kan også være nødvendigt at bruge et relæ til 0%, så indgangen til armaturene ikke svæver. [img size=499]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/sp_ndingsdeler__Custom_.JPG
  3. Tak for svaret. Du har fulstændig ret. Det står jo lige der!Tak
  4. Er der mulighed for IR retur på Net basic fordelings enheden? Altså IR(fjernbetjening) fra installationen og ud fra fordelingsboxen. Jeg synes ikke det fremgår af LK´s oplysninger.
  5. Ja, mange penge til standby. Men med et smart system som IHC, kan man lave flere energibesparende løsninger.(dæmp lys, sluk alt, scenarie styring, pumpe kontrol, bevægelses sensor mm). Ved godt man kan mange af disse ting uden IHC, men det er besværligt og brugervenligheden er ikke nær så stor.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok