Hop til indhold

IHC-Hansen

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af IHC-Hansen

  1. Jeg har ændret på 6tryk således at jeg fik 2 led ved de 2 miderste tryk, det kunne gøres med en lille lus. Jeg overvejer at ændre modstanden, da jeg synes led'erne er lidt for kraftige.
  2. Ja jeg er udemærket klar over at der kan koste på fleksibiliteten, men i de tilfælde hvor trykkene er ens kan det måske virke fornuftigt, netop i entreen, men det giver lidt udfordring i rapporteringen.
  3. Hejsa. Jeg ville gerne lige høre jeres tanker, omkring tilslutning af af flere tryk på samme indgang af et 34/3 input modul.
  4. Hej. Ja men den har jo kun 4 tryk, jeg har nu købt 6 tryks med 3 dioder, jeg tror at jeg kan flytte en diode og fjerne en anden, og så lodde en lille lus ind på printet. Men får først kigget på det senere. Hansen
  5. Hejsa Jeg er først lige begyndt at rode lidt med IHC, og synes indtil videre det fungere perfekt, synes det er nemt at forstå, nemt at programere, har dog ikke startet de helt store programmer endnu. Jeg har dog et par spørgsmål. jeg vil gerne have et Fuga 6 tryks kontakt med dioder på begge de midterste kontakter, kan dette laves, eller købes. Jeg kan se at man kan købe en tangent med huller for dioder i begge sider. Æv nu kan jeg ikke huske mit andet spørgsmål. Hansen
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok