Hop til indhold

Jakob Dalsgaard

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Jakob Dalsgaard's Achievements

  1. Lyder godt! Det vil jeg forsøge; så må jeg jo lave nogle huller med min søjleboremaskine...
  2. Hmm, en nogen grum pris... er godt nok fristet til at købe Zigzas version istedet.Sidst jeg snakkede med LK sagde de at de ville basere rumfølere på Opus 66, hvilket passer mig ganske fint; nu har jeg så muret Opus dåser ind; det synes jeg ikke rigtig de kan være bekendt at lave om på...... og når vi nu taler om LKs prisstrategi, så må jeg sige at deres IPhone app er prissat lige groft nok; det ville i mine øjne være mere relevant at betragte IPhone app'en som en reklameudgift, der nok skulle få solgt nogle flere IHC tavler...... men det får jeg jo nok ikke lavet om på.... tror jeg vil kigge lidt på Grundfos gulvvarmestyring..
  3. Tada ... jeg har nu fundet 230V cylinder motorer med start og stop - det skulle passe perfekt til en IHC installation - nu skal jeg bare ud og finde alu rør + stof!
  4. OK - har lige været inde og kigge på ledningsførelsen.. nu skal jeg så bare finde en 230V motor der kan køre to veje og stoppe i enderne ... nogle ideer?
  5. OK - det lyder ret cool. Men hvilken producent af rullegardiner har udstyret til det? Kunne godt tænke mig se udvalget af gardiner, skinner, m.m.?
  6. Er der nogle der har erfaringer med IHC i forbindelse med el betjente indendørs rullegardiner? Jeg er ved at bygge børneværelset om, og har forsøgt at finde producenter af motoriserede rullegardiner der kan styres vha. IHC. Det er dog svært at finde noget information om brug af sådan teknologi i private hjem.mvh Jakob
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok