Hop til indhold

Marc Madsen

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Marc Madsen

  1. Det har ikke hjulpet desværre. Hvad kan der ellers gøres skal det hele resettes igen..?? Håber der er nogen der kan hjælpe med problemet.
  2. Hej alle. Håber der er en der kan hjælpe mig.. Jeg har en controler med viewer 2.0 Jeg har to PCer der skal kunne kobles på via lan. Problemet er det at jeg kan få den ene koblet på men ikke den anden. Jeg har prøvet at logge ind med 2 forskellige brugernavne og koder, men det er kun den ene der kommer på som forbundet. hvor den anden bare kommer med fejl at login mislykkeds. Det er administrator login jeg ikke kan komme ind på. fra den en PC. jeg kan heller ikke logge ind I service view på den ene pc. hvad skal jeg gøre for at få det til at virke . Marc
  3. Der er ikke kommet en version 2.0 og det gør der heller ikke
  4. Jeg har 4 WIRELESS kombination tryk i overskud. 3 lysgrå 1 koksgrå De har aldrig været monteret. Mindste pris er 550,- stk eller 2000 samlet.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok