Hop til indhold

Kim Møller Jørgensen

Members
  • Antal indlæg

    11
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

565 profil visninger

Kim Møller Jørgensen's Achievements

  1. Jeg er løbet ind i et lille problem efter seneste Java opdatering ingen af de forskellige services så som ServiceView ,SceneView, SceneDesign kan jeg komme ind i mere. Har prøvet alle sikkerhedsindstillinger igennem i java og ændret den til at acceptere andre og mindre sikre certifikater og lignende men uden held. Andre der har oplevet det samme og evt ved hvordan det kan løses ? Se evt vedhæftede billeder.
  2. Hej Håber der er nogle der der kan hjælpe mig jeg har købt en ny controller da jeg vile væk fra den gamle der kun havde seriel interface. Men er det ikke muligt at importere den gamle konfiguration og konvertere den til noget jeg kan indlæse i den nye ? Eller er det bare den hårde vej og konfigurere det hele for fra i den nye controller.
  3. Har du en mail eller noget jeg kan kontakte dig på direkte Torben ? Eller du kan skrive til mig på info @ easy-soft.dk
  4. Hej Torben hvad er en rimelig pris så ? Har givet 300 for det her fra en via DBA.
  5. Ja det har jeg prøvet det virker desværre ikke. Har også prøvet at skrive til LK men de har ikke varet endnu.
  6. Det er bare programmet til at styre selve IHC Controleren med på svensk. Den har jeg ikke noget problem med er selve Viewer'en der er problemet. Det er med en Firmware Version 1.2.591 i Viewer'en Og Controller'en kører med Version 0.1.5
  7. Hej Håber der er nogle her der kan hjælpe mig. Har købt en brugt Control Viewer Modul 120B1400 må være en Version 1, problemet er bare den tidligere ejer åbenbart ikke kan huske hvad admin koden til Webmodulet har været. Er der nogle her der ved hvordan jeg kan null stille den til standard så jeg kan komme til at bruge modulet ? På forhånd tak.
  8. Mange tak for det lige det jeg søgte. Nu er mit problem bare jeg ikke kender admin koden til Viewer'en. Men må jeg nok hellere lave et separat spørgsmål angående.
  9. Nej tror nu ikke det er det. For er jo en IHC Controler Visual version 1 jeg har, og er Viewer'en jeg mangler softwaren til. Så bruger "IHC Control Visual version 1.32" Men er som softwaren til Viewer modulet jeg mangler for at kunne konfigurere det.
  10. Hej er der nogen der ligger inde med den CD der flugte med til et IHC Control Viewer 120B1400 ? Jeg har nemlig købt et brugt modul, men CD'en fulgte desværre ikke med. Og mangler den software for at kunne komme ind og konfigurere modulet. Synes ikke jeg kan finde softwaren til den på LK's Hjemmeside. Så håber der var nogle her der kunne være mig behjælpelige med det og evt sende det til mig på mail inet @ centauri.dk På forhånd tak.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok