Hop til indhold

Chivau

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Chivau's Achievements

  1. Hej Claus. Det sker er kun lige i overgangen til mørke. Altså er det ikke være et problem kl 06.30. Skumringsrelæet sidder allerede hvor der er størst mellemrum mellem to spots. Du har nok ret i at den bør skrottes til fordel for den ganske brugbare virtuelle, som findes her på siden. Det burde forhåbentlig ikke kunne forstyrres
  2. En nybegynder mangler lidt hjælp til programmering af udv. lys. Har led spots hele vejen rundt, og skumringsrelæet kan således ikke sidde i læ og samtidig uden for lys. Derfor når skumringrelæ'et går on, tænder lyset, skumringsrelæ går med det samme off. Jeg har så lappet dette ved at have en delay funktion - men nu spiller sneen en rolle i lysniveauet, og jeg vil gerne lave det korrekt så det ikke skifter flere gange. Hvordan laver jeg en funktion der registerer når skumringsrelæ går on, men efterfølgende ignorerer fremtidige off-pulser frem til lyset slukkes? Altså som følgende eksempel: 16.00 skumringslæ går on - lys tændes (selvom der kommer off-puls skal lyset forblive tændt frem til 22.30) 22.30 lyset slukker og tænder kun på PIR 06.30 lyset tænder på fast bestemt tid hvis skumringsrelæ er on. 08.30 skumringsrelæ går off - lys slukkes. På forhånd tak.
  3. Mange tak. Det viser sig at 24V forsyningen til skumringsrelæ slet ikke var forbundet. Ikke nemt at finde det ene kabel ud af 100 :-) Derudover er der nogle ting ved vores IHC der undrer mig: Der sidder to IHC Output 24V moduler. En får 24V direkte fra 72W forsyningen, og på det andet output modul er 24V indgangen forbundet til 12V udgang fra Alarm backup modulet. Altså på 24V output modul 2, er der kun ~13.6V på alle udgange og dertilhørende indgange, som den forsyner. Kan det virkelig passe det er korrekt opsætning?
  4. Hej, Jeg er helt ny til IHC og skal forsøge at få udelys til at fungere i et nyerhvervet hus. Har læst mange af indlæggene herinde, men desværre er det ikke lykkedes at få lyset til at reagere på hverken skumring eller pir. Udelys skal være tændt 07.00 - 23.00 (såfremt at skumringsrelæ aktiveres/det er mørkt) Udenfor dette tidsrum skal lyset aktiveres af PIR. Jeg har vedhæftet min udendørs visual fil - er der en venlig sjæl der kan se hvor problemet ligger? På forhånd tak Mvh Christian udelys.vis
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok