Hop til indhold

brian

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af brian

  1. Er der nogen der ved om der findes nogle el sparepærer der kan dæmpes af wireless lysdæmpere.?
  2. hihi ja det er selvfølgelig rigtig..!Regnede med at lave en hold to run.!
  3. Er der nogen der har haft held til at forbedre signalet fra controller.?jeg har forlænget ledningen på Ø80 lysdæmpere, det virker lidt.! nu har jeg bare problemer med mine wireless tryk.! Både batteri og kombi tryk.Er der nogen der evt har forbederet antennen på controlleren.?
  4. Jeg kan ikke få slukalt til at virke på mit wireless netværk. jeg bruger funktionsblok (1.2.03.a. Trådløs dimmer 1 tast med indikering af status for lys)er der nogen der kan hjælpe.??
  5. Jeg har problemer med at skal slukke lyset på en wireless dæmper. når den skal slukke ved et kort tryk, dæmpes lyset til ca5% lysstyrke.jeg bruger desuden wireless trykjeg bruger funktionsblokken (1.2.03.a. Trådløs dimmer 1 tast med indikering af status for lys)Er der andre der har samme problem og hvordan har i løst det..?
  6. Jeg har set at man kan få en vacuumpumpe til wc (til udskylning). men nu kan jeg ikke finde det på nettet. er der nogen der ved hvor jeg kan købe det.?
  7. Du skal bare være opmærksom på antenne forhold..!
  8. brian

    600cl problemer

    Er der nogen der ved hvordan man laver sluk alt på en 600CR lysdæmper uden den \"glemmer\" sidste indstilling..?
  9. Er der nogen der har nogle fif til bedere rækkevide på antennen ved comtrolleren..? Har prøvet at forlænge antennen på lampeudtaget det virker lidt..! har tænkt på at montere den til jord, er der nogen der har erfaringer med det..?Har problemer med at få funktionsblokken (1.2.03.a. Trådløs dimmer 1 tast med indikering af status for lys) til at slukke. Både ved hurtig kip samt på sluk funktionen.Ved kip dæmper den ned til næsten 0%, og sluk virker bare ikke.!Ovenstående problem skyldes ikke antenne forbindelsen..!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok