Hop til indhold

kjell

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

kjell's Achievements

  1. Super - det prøver jeg at arbejde videre med. Hvilken slags relæer vil du foreslå der skal bruges?
  2. Jeg skal have tilsluttet en portstyring fra Hörmann SupraMatic E BS serie til IHC. Der er monteret en ekstra styreboks der skulle gøre dette muligt. Jeg har vedlagt dokumentationen fra leverandøren (1 side), der viser indgangene. Hvad skal sættes til hvad i IHC'ens ind- og udgange? Det skulle gerne blive muligt både at modtage signaler om portens tilstand og samtidig kunne give signal fra IHC til åbning eller lukning. Er der i øvrigt nogen der har en foretrukken fb til at styre dette? img007.pdf
  3. kjell

    Det Spøger I Ihc'en

    Jeg har 2 problemer i min IHC installation jeg håber nogen kan hjælpe med. Problem 1: Når IHC programmet ændret og uploades igen via IHCVisual, så tænder en bestemt udgang, selvom den var slukket da programmet blev hentet fra controlleren. Udgangen styres af et Wireless kombi-relæ (ved ikke om det har noget at sige). Problem 2: En bestemt udgang slukker i et 230V output relæ, når en indgang der styrer en tilfældig anden udgang (jeg har i hvert fald ikke fundet et mønster) aktiveres, men Controlleren oplyser at udgangen stadig er On. Jeg har prøvet at pille programmet helt af udgangen, så intet programmæssigt burde kunne påvirke udgangen - stadig samme problem. Nogen der kan hjælpe - jeg er helt på bar bund...
  4. det er en god idé. hvordan sætter man sådan et flag? Jeg synes ikke jeg har set muligheden for at sætte flag på tværs af funktionsblokke.
  5. Vha. min IHC installation vil jeg gerne kunne reducere husets strømforbrug så meget som muligt, når man går hjemmefra. Det omfatter både lystændinger og stikkontakter i alle IHC styrede rum samt udenfor. At få slukket alt er sådan set rimeligt simpelt - problemet er at få tændt tingene igen på en fornuftig måde. Som udgangspunkt aktiveres "gå hjemmefra" og "kom hjem" fra et tryk i bryggerset. Programmet er bygget op så der er en "sluk rum" og en "tænd rum" funktionsblok for alle rum. En sluk alt funktionsblok aktivere så alle "sluk rum" blokkene. Herved skal logikken om hvad der skal ske i et rum ved sluk alt, kun sættes op én gang. Der er gjort det samme for 'tænd rum'. 'tænd rum' aktiveres når et tryk i rummet aktiveres. Tanken var så at når man kom, så trykker man enten på "kom hjem" trykket, men skulle man glemme det, så skulle et tryk hvor som helst i huset opfattes som en aktivering af "kom hjem". Der skal jo ikke udføres en "kom hjem" hver eneste gang nogen trykker på et tryk i huset (eller skal der?). En mulighed var jo noget med en form for global variabel, men det kræver at alle funktionsblokke tjekker på et ekstra input, eller? Er der nogle gode idéer til hvordan man kunne sætte det her op så den ønskede funktion opnås?
  6. Hej, jeg har sat en skumringsfunktion op der bruger et skumringsrelæ som input. En af parametrene er sluk-tidspunktet. Det er sat til 23:00:00. Tændingen går fint - problemet er at lyset ikke slukker igen. Jeg har prøvet flere varianter af skumringsfunktionen og det synes at være uret der er problemet. Jeg har tjekket i administratoren at uret går rigtigt. Nogen forslag til hvad der kan være problemet? Programbillede vedlagt.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok