Hop til indhold

SuneKeller

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

424 profil visninger

SuneKeller's Achievements

  1. Hej, Jeg søger nogle gode råd angående integration mellem Powermax (Complete) og IHC. Jeg kan se at der findes et PGM-5 relæ som kan tilsluttes min alarm: https://www.computersalg.dk/i/1375363/visonic-udgangsmodul-5-udgange Så vidt jeg kan se på nogle tidligere poster om emnet, skal jeg tilslutte dette modul til et relæ: https://www.elvvs.dk/p/relae-komplet-rt-2c-o-12vdc-8a-100289/ Relæet skal så forbindes til et input (og vel et input pr. status tænker jeg), er det korrekt forstået? Er der nogen der kan bekræfte dette og er der andet jeg skal være opmærksom på? Jeg har Visual V2 og jeg antager at funktionsblokken til Powermax Pro vil virke da der er tale om samme PGM-5 modul.
  2. Tak det var problemet - jeg var ikke klar over at de er ens på forsiden.
  3. Jeg har prøvet at holde A-knappen inde i 5 sekunder og herefter trykke 1? Det virker heller ikke. Er der andet man kan gøre på selve trykket?
  4. Hej Jeg har et problem med unlink af et wireless tryk. Trykket blev i oprindeligt oprettet som et 2-tryk i Visual, men er et 4-tryk. Jeg forsøger nu at unlinke det og oprette et nyt 4-tryk i Visual. Unlink ser ud til at gå fint, men når jeg forsøger at linke det nye 4-tryk siger den at 2-tryk stadig er linket? Jeg gør følgende: Unlinker 2-tryk Uploader projektet (jeg kan konstatere at trykket ikke virker mere) Forsøger at linke igen med det nye 4-tryk men får at vide at det stadig er linket til 2-trykket Jeg har forsøgt at uploade et tomt projekt og genstarte controlleren men intet virker? Hvad gør man?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok