Hop til indhold

kbering

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af kbering

  1. Ja, jeg har tilsluttet dem alle. Det fungere også nogelunde, men jeg kan ikke få slutalt til at virke. Så jeg tænker om der var nogen der havde en FB der virker godt med CR350. I mit gamle ihc visual 1.32 hed det jo bare 2.2.3. 350 CR Dimmer (touch). Men i mit nye Visual 03.04.54.03 hedder det 1.2.0x Fortrådet/Trådløs er det den rigtige at bruge?
  2. Mens jeg venter på at der kommer en tavle dimmer ligesom Ø80v2, vil jeg prøve at få den bedste ud af mine gamle CR350'er hvilken FB er bedste til 1 tryks funktion og gerne med slukalt mulighed?
  3. Mange tak for svaret, er der nogen der ved om der kommer tavle udgave af Ø80v2? Med sådan 6 stk lampeudtag kommer det til at se lidt klodset ud
  4. kbering

    Tavle dimmer udskiftning

    Jeg tænker på at udskifte mine gamle 350CR til noget nyere som understøtter styring af lysstyrke med scenarier, jeg har lige udskiftet min gamle visual controller RS232 med den nye Visual 3. Er der nogle gode ideer? mvh. Kåre
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok