Jump to content
IHC-User.dk

MagnusLundNielsen

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvordan kan jeg ændre prioritet?
 2. Hej Er der nogle der har oplevet, at deres computer slukker/frakobler Wifi og "tror" at den er koblet til et kabel-netværk, når man tilslutter Controller via USB? Der er ikke koblet noget netværkskabel til controlleren.
 3. Hej Jeg sælger 4 stk. helt nye Esylux Protector K røgalarmer. De er til fast installation / 230v med 9v batteribackp. De sælges da jeg valgte at bruge IHC røgalarmer i huset i stedet for.
 4. Tak for det meget hurtige og konkrete svar. Da der ikke kommer til at være netværk i huset (kun intern til brug mellem IHC og ipad), er det så muligt at styre temperaturen via et sms modul?
 5. Hej Jeg skal til at bygge sommerhus. Der bliver installeret et jordvarme-anlæg og kommer gulvvarme i beton i hele huset. Da jeg installere Ihc hele huset, vil jeg også have Ihc'en til at styre gulvvarmen. Der kommer rumføler samt gulvføler i hvert rum. Da jeg ikke har arbejdet med varmestyringen før, har jeg et par spørgsmål, som jeg håber nogle dygtige folk vil hjælpe mig med. 1. På en kold dag: Mit setpunkt for rummet er 24 grader. Setpunkt for gulvet er 20 grader. Hvad sker der når gulvtemp rammer de 20 grader, men rummet stadig er under de 24 grader? Hvad hvis det var omvendt, altså en varm dag? 2. Er det muligt på ipad at styre på rum og gulvtemperatur? Mvh Magnus
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.