Jump to content
IHC-User.dk

L.Møller

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej Claus Har 5 spot koblet på FB "simpel dimmer" og den anden er Velux(to lysstof) via en avanceret dimmer.. Begge med samme type Niko lysdæmper. Ved ikke lige hvad forskellen er simpel og avanceret, funktionsmæssigt fungere de ens via tryk Kan godt tænde og slukke min velux, men spot kan jeg kun tænde Men du mener ikke at det kan lade sig gøre at styre niveauet via ihcbridge?
 2. Først og fremmest - total fedt projekt.. Det fungerer rigtig godt og var forholdsvis nemt at sætte op Jeg har to Niko lysdæmper, den ene til spot og anden til 230 v, hvordan får jeg det til at virke?
 3. @Clemen: Det er helt rigtig - det eneste som står i aftalen er en IHC standard installation. Rent juridisk er det vel et gråt område, da der nok ikke findes et stykke papir som indeholder, hvad en standard IHC installation indeholder..
 4. Skal lige siges, at jeg ikke er nogen fagmand på dette område.. Men jeg kan se at jeg har fået monteret 3 input 24/24 moduler, hvor stort set alle indgange er brugt.. I flere af indgangene, sidder flere kabler monteret, så jeg burde kunne "rydde op" i deres "fusk", så skal vel have fat i et input modul mere.. Men når man betaler for at få IHC løsing, forventer man vel også som slutbruger, at det laves ordentlig.. Men jeg kan konkludere på de svar jeg har fået, at det åbenbart er "standard" at el-installatørerne laver den "billige/dovne" løsning.
 5. Hej derude.. Jeg er del frustreret på firmaet som udført mit el arbejde og opsat min IHC-installation.. Jeg har nemlig fundet ud af, at alle kontakter, ikke er blevet sat i hver sin indgang, men man har lavet i "min verden" noget fusk og sat flere kontakter i den samme indgang, da funktionen på det pågældende tidspunkt var den samme. Bl.a. er to kontakter helt ens, og i mit køkken er 3 kontakter blevet fusket rundt med.. Er det virkelig normalt procedure, når installere et nyt IHC system?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.