Hop til indhold

trumpf

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af trumpf

  1. trumpf

    UDV lys

    Takker mange gange det fixer jeg mange tak
  2. trumpf

    UDV lys

    Hej Håber nogle kan hjælpe mig jeg har problemer med det udvendige lys. jeg har lyset til virke som jeg ønsker som sådan men funktionsblokken jeg har brugt har en timerfunktion som jeg ikke ønsker bruge. Jeg vil have lyset tændes af skumringsrelæ og forbliver tændt til solen står op. Dog ønsker jeg kunne slukke det ved at trykke på en kontakt og så bliver det slukket resten af natten. hvis jeg trykker på samme afbryder midt på dagen skal lyset tændes og forblive tændt.
  3. trumpf

    Mail Hvordan

    Hvordan får jeg en kontakt til at virke med at trigge på en mail altså hvis jeg sender en mail går controlleren ind og læser og leder efter bestemte ord, som så får en bestemt handling afviklet. Nogle der kan forklare mig hvordan jeg sætter det op, evt har fil med det i.
  4. trumpf

    Sceneview

    Er igang med kodningen af det helt store program. Det laves indtil nu til Linux, senere til windows, og måske engang til mac. Takker for den fine hjælp
  5. trumpf

    Sceneview

    har også kig på det. det ville være lækkert kunne få det til at virke Kan få programmet tiil at starte med at vise billedet det er svære at få det til at lukke igen af sig selv.
  6. trumpf

    Sceneview

    Nej Men har et liggende som jeg ville bruge men der findes funktionen ikke i
  7. trumpf

    Sceneview

    Eller bare et program der kan gøre det med alle kamera
  8. trumpf

    Sceneview

    Kan i nævne nogle kamera som kan gøre det? Lyder som en simpel løsning så.
  9. trumpf

    Sceneview

    Du mener have det kørende i baggrunden og ved bevægelse bringes foran sceneview?
  10. trumpf

    Sceneview

    Okay. Så det bliver svært at lave.
  11. trumpf

    Sceneview

    Har du nogen ide om hvordan jeg linker trykket op på en ipadresse??
  12. trumpf

    Sceneview

    Hej. Jeg kunne godt tænke mig at i jeg får et billede op fra mit kamera ved yderdøren hvis der bliver ringet på dørklokken. efter noget tid skal billedet så forsvinde og vise det normale status i sceneview. Er der nogle der har sådan noget eller ved hvordan jeg sætter det op?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok