Hop til indhold

Flemming.leohansen@gmail.c

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Flemming.leohansen@gmail.c's Achievements

  1. Mange tak for dit input Lars. Med hensyn til stikkontakter havde jeg regnet med at erstatte dem med en wireless IHC stikkontakt - så skulle den vel være hjemme. Jeg skal desuden til at lave gips pladelofter i køkken/alrum og stue og vil derfor have mulighed for at trække diverse kabler til PIR og andre ting samt installere spots i loftet og dermed lave scenarier. Så det er helt sikker et projekt jeg vil gå videre med at designe - mange tak igen for input.
  2. Er der nogen der har erfaringer eller kan henvise til artikler eller tilsvarende vedrørende modernisering af en 'lavvolt' installation til IHC. Installationen er bygget med en centralt central enhed hvorfra der er trukket styreledninger ud til 24 ringetryk fordelt i huset. Tryk på et sådant tryk aktiverer et relæ på den centrale enhed og der åbnes for spænding på typisk et lampeudtag. Installationen er fra midt halvfemserne - og der burde vel være noget kabelføring at genbruge da selve designet ligner lidt efter IHC. Hilsen Flemming
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok