Hop til indhold

Svanno

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Svanno's Achievements

  1. Hej Har et forholdsvis nyt IHC anlæg, og vil rigtig gerne selv lære at programmere / lave om i mit IHC anlæg. Derfor søger jeg en privat hjælper, der dels kan introducere mig i IHC anlægget´s programmering / tankesæt i starten, og som jeg kan bruge til tlf. hjælp senere. Jeg er bosiddende i Kolding, så det vil nok være en fordel, at vedkommende boede i nærheden. Er selvfølgelig villig til at betale for hjælpen, indenfor fornuftighedens grænser :-)
  2. Det forstär jeg ikke, da den ene wireless har trykfunktion til andre udtag, som fungerer. Ligesä fungerer det andet wireless ogsä pä andre udtag. Sä i mit hoved skulle funktionerne til de andre udtag heller ikke fungerer, hvis det er hele wireless trykket der skal linkes, burde de andre funktioner / udtag heller ikke virke - korrekt ?
  3. Hej IHC user Jeg er temmelig ny i denne IHC verden, men vil til at lære en hel del om den. Dog er jeg stødt på et problem som er følgende: Efter at have haft strømsvigt en nat, kan jeg ikke tænde mit lys i gang og ved hoveddør på wireless tryk. Alle de andre tryk virker som normalt. Hvor kan fejlen ligge ? Mvh Svanno
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok