Hop til indhold

JesperA

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

JesperA's Achievements

  1. Er der en billigere måde at gøre det på?
  2. OK tak, kan se ud fra vejlednining at der skal bruges 230V. modul som har potentialfrie relæer.
  3. Har lige bestilt IHC gardinstang fra ODSIF (www.odsif.dk). De annoncerer med stor rabat i løbet af februar. Bliver spændende at se hvordan dette virker. Regner med at købe nogle tykke gardiner og håber at det hjælper på klangen i mit køkken alrum. Det lyder nu som man står i en stor klippegrotte :-( Er der nogen der har erfaring med at koble denne stang til IHC og kender nogen til godt stof der kan dæmpe støjen lidt?
  4. Kan ikke få din link til at virke. Har du mulighed for at rette dette?
  5. Synes at B&O spørgsmålet forsvandt. Lintronic har en B&O modtager der kan så bruges til at styre andre moduler vha. relay udgange. se her: http://www.lintronic.dk/TT455RT238.asp
  6. Jeg ville bruge den "gammeldags" installation og sørge for at fra alle kontakter er der lagt/støbt kanaler/rør ned til IHC styringen. Derved kan du bruge alle kombinationer af 24V IHC kontakter, wireless og gammeldags trådning.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok