Hop til indhold

Glennt

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Glennt's Achievements

  1. Hej alle sammen Jeg mangler lidt hjælp til hvad der for mig ikke er helt overskueligt. Jeg har en alarm/dørstyrrings blok jeg ønsker udvidet som følger: Jeg kunne godt tænke mig en lille forvarsel på sirene udgangen, altså en udgang mere som laver små hurtige pulser i 15 sekunder inden sirene udgangen går on. Ved fejlalarmer på skalsikringen typisk om natten (Når hunden skal ud) ville det være rart at ringklokken evt. kan give en forvarsel på hvad der vil ske. Jeg har vedhæftet den funktionsblok jeg mangler hjælpen til. Håber en af jer specialister vil hjælpe, på forhånd tak. Dørstyring.zip
  2. Hej Jesper Det virker perfekt. Tusind tak for hjælpen.
  3. Hej Lars Jacobsen Tak for dit hurtige svar. Jeg er godt med på hvad du mener, men er stadig i tvivl om hvordan den skal sammenbygges for at jeg får det jeg ønsker?
  4. Hej Duralamps laver en 5w Led som jeg bruger til mine wireless dæmpere. Jeg har også oplevet problemmet med Philips led, og talt med LK om situationen. LK manden sagde at der var nye dæmpere på bedring i 2013, så hvis du ikke vil investere i nye led så vent lidt og se hvad LK kommer med.
  5. Hej folkens Jeg mangler hjælp til at ændre/lave en funktionsblok, håber i kan hjælpe. Jeg har herunder prøvet at beskrive situationen med blok 1.2.06.d jeg mangler hjælp til. Jeg syntes blokken mangler en funktion, hvor jeg selv bestemmer hvornår jeg vil have dæmpet belysning (Aftenlys) Jeg vil ikke bruge ur funktionen i blokken. Tilføjelse: - Indgang for gæstebelysning – Ved tryk tænder lyset på et selvvalgt niveau. (Man skal også kunne slukke) - Hvis pir går ON og skumring er ON reguleres lyset op på scenarie tænd ved pir og dørkontakt niveau (90%), lyset regulere tilbage til udgangspunktet efter en selvvalgt timertid (5%). Med venlig hilsen Glenn glenn@glennt.dk
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok