Hop til indhold

Noller

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Noller's Achievements

  1. Jeg har et kodetastatur (gammel model 12V) og en opus pir 507N0303. Problemet er at når jeg rykker ved tastaturet eller smækker døren ved tastaturet aktiveres indgangen hvor pir sidder. Jeg har prøvet en anden ingang, andre ledningspar, skiftet pir men problemet bliver ved med at være der. Jeg har prøvet at tilslutte en pir på en 5m ledning og der er problemet der ikke. Er der nogle der kender til dette problem eller har ideer til hvad der er i vejen.
  2. Tak for hjælpen. Der er bestilt et LK SMS modem.
  3. Synes bare jeg havde læst at LK SMS Modem ikke kunne bruges sammen med visual 1
  4. Kan disse løsninger også bruges sammen med IHC Visual 1.
  5. Hej på forumet. Jeg står i den situation at skulle have udskiftet mit modem til ihc vers. 1.32. Jeg ved ikke hvad der er den rigtige løsning men vil gerne væk fra den analoge telefonlinie. Jeg tænkte om dette er løsningen http://www.el-grossisten.com/pi/GSM_Mobil_Fjernstyring_12990_1784.aspx Det vigtigste er at jeg får bedsked hvis alarmen bliver aktiveret. Er der nogle der har en mening/erfaring om dette.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok