Hop til indhold

Kristoffer Kvisthøj

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Kristoffer Kvisthøj's Achievements

  1. Skal bruge en funktionsblok til at styre wireless dimmer i badværelse samt ventilator. pir skal tænde lys på 100% og starte ventilator. begge dele med efterløb. tidsrum 07-23.00 imellem kl. 23-07 må ventilator ikke starte på pir og lys skal tænde på 30% og stadig kører med efterløb.
  2. Hej. Har gang i en stor ihc installation hvor der indgår 2 stk controllere. Har delt dem op, så den ene tager sig af hele lys-styringen og den anden af alarm- + varmestyring. Mit spørgsmål går så på om man kan have et tryk forbundet til controller 1, med dioder forbundet med controller 2 ??? Det er jo lidt begrænset hvor mange informationer man kan sende imellem controllere. Ummiddelbart tror jeg selv at ovenstående kan lade sig gøre, idet at strømforsyningernes "-", jo har samme potentiale idet de er forbundet.
  3. Mange tak for dit svar Ole. Ja jeg er også så småt begyndt på at modificere dit færdige blokke, bl.a. til trådløse dimmere som du selv nævner. Har også valgt at bruge de færdige blokke, da de samler mange af funktionerne i den samme istdet for at bruge mange flere mindre blokke. Men må sige det nok kommer til at tage lidt tid, at få det dele tilpasset. Godt man er lidt "nørd"/interesseret så det er spændende at rode med.
  4. Hej... Er i gang med et omfattende ihc projekt og vil egentlig gerne vide om der er fordele eller ulemper ved enten at bruge de funktionsblokke der hører til ihc standard med diverse rum og masterblok eller bruge mange almindelige funktionsblokke + selv fabrikerede.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok