Hop til indhold

Michael Cronqvist

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Michael Cronqvist's Achievements

  1. Grunden til at loggen viste at alarmen er til/fra koblet i dag skyldes at jeg tidligere har forsøgt at gøre det manuelt. Jeg gjorde det dog ved at simulere tast på alarm tastaturet. Men efter at jeg prøvede at gøre det manuelt sådan som du foreslog så virker det pludselig igen Jeg forstår dog ikke helt hvorfor. Der må være nogle initialværdier der har rettet sig på plads eller noget!? Til trods for at jeg ikke har fundet den konkrete fejl skal du have en meget stor tak for din ihærdighed
  2. Der er valgt 230kvm, men eftersom mit hus er 203kvm bør det vel være korrekt!? Men jeg kan jo give det et forsøg. Det underlige er at der ikke er ændret på nogle indstillinger eller funktionsblokke. Alarmen kunne bare ikke slåes til fra den ene dag til den anden...og vi har heller ikke haft nogle strømafbrydelser.
  3. Hej Torben Jeg mener kun jeg har PIR. Jeg har vedhæftet 2 screenshots med ind- og udgange fra alarmen.
  4. Så har jeg har ServiceViewer kørende mens jeg forsøgte at koble alarmen til, men så vidt jeg kan se sker der slet ingenting. Er der nogen der ved hvad jeg specifikt skal kigge efter? Til info: Når jeg taster på alarmpanelet så blinker den røde diode for hver tastetryk. Altså den grønne diode lyser konstant og når jeg trykker en tast så blinker den røde diode én gang og så lyser den grønne diode konstant igen. Jeg kan ikke huske om dette er normalt.
  5. Hej Torben. Mange tak...det var lige hvad der skulle til. Nu kan jeg da komme et skridt videre. Tusind tak
  6. Hej Lars. Beklager min manglende viden på området, men så vidt jeg kan forstå har jeg en controller uden viewer (altså den gamle model. Det er en installation i et hus fra 2008 som jeg lige har overtaget og har derfor ikke særlig meget kendskab hertil.) Controlleren er så vidt jeg kan se ikke tilsluttet mit netværk. Derfor har jeg kun adgang til den via USB og er derfor noget i tvivl om hvordan jeg kommer videre herfra
  7. Hej Clemens. Tak for dit svar. Nej...det ved jeg faktisk ikke hvordan man gør. Jeg har kun lige fundet ud af hvordan man laver simple ændringer til IHC systemet via IHC Visual 2.0. Jeg er overhovedet ikke ekspert og er næsten helt grøn på området, desværre. Jeg har heller ikke sådan en Viewer som sikkert skal bruges.
  8. Hejsa. Jeg har et IHC alarm tastatur siddende udendørs ved hoveddøren. Denne har jeg brugt dagligt, men da jeg forleden ville slå alarmen til kunne det pludselig ikke lade sig gøre. Når jeg forsøger at slå alarmen til, skifter den ikke over til den røde diode. Den afgiver blot et lille lydsignal og herefter forbliver den grønne diode lysende. Jeg troede først at problemet var opstået efter at jeg havde kodet lidt på IHC systemet, men efter indlæsning af en ældre backup er problemet der stadig. Er der nogen der kan fortælle mig hvad problemet kan skyldes eller evt forklare mig hvorledes jeg selv kan finde frem til problemet? På forhånd tak.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok