Hop til indhold

Dennis Riis

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Dennis Riis's Achievements

  1. Perfekt. Tak for det hurtige svar. Med venlig hilsen Dennis
  2. Hej. Jeg har et lille problem omkring hvilke type af IHC OUTPUT MODUL 400V jeg skal vælge. Så vidt jeg kan se, findes der to udgaver, hvor af det ene er bistabilt. Mondulet skal bruges til mine dimmers 600CR samt et stk. cirkulations pumpe 230V. Håber der er en derude der kan vejlede mig lidt. På forhånd tak. Med venlig hilsen Dennis.
  3. Perfekt Tak for hjælpen.
  4. Dennis Riis

    Dimmer 600CR

    God Dag alle sammen. Jeg har et lille problem, Som jeg håber nogen herinde kan hjælpe mig med. Efter en større ombygning af mit hus, er tiden kommet til at få mit IHC til at køre. Jeg har ingen erfaring med programering af IHC systemer, men er da kommet så langt, at jeg har fået de mest simple ting til at fungere. Dog har jeg et lille problem med at få mine 600CR dimmere til at fungere i programmet. Er der nogen der kan vise mig hvordan det skal laves?? Skal bare have et enkelt lampeudtager til at fungerer. Jeg har brugt funktions blokken Fortrådet simpel dimmer styring for 1 og 2 tast betjening, men hvordan sættes den sammen med Dimmer 600CR over i installations vinduet??Med Venlig HilsenDennis
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok