Hop til indhold

Jesper Jorgensen

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Jesper Jorgensen's Achievements

  1. Så gir det jo pludselig mening alt sammen :)Men findes der ikke et sted hvor der findes en nem step by step guide?
  2. Det havde jeg også tænkt mig, men ville det så være muligt at f.eksKode tangent A til at styrer kontakt B ? Og findes der en mere simpel guide en der 1000 siders User Guide, for den forsvinder jeg rimelig hurtigt i.Men en anden ting jeg også opdagede, var at kontaktens egen funktion også forsvandt, altså, hvis jeg havde en ICH wireless lysdæmper med tangenter på, så holdte den tangent der styrer outputten på sig selv op med at virke når jeg programmerede den op til controlleren.Er det Scenarie delen?
  3. Hej, jeg er helt ny i dette IHC control, så I må lige bære over med mig hvis det er mig som tosser rundt i det.Mit problem er at jeg har en del wireless produkter installeret, min kodning imellem 2 wireless enheder forsvandt efter jeg havde kodet den ene kontakt op til min control, da jeg så genkodede kontakterne til at snakke sammen igen, så kunne jeg stadig se den i control app'en, samt se om den var tændt eller slukket, men jeg bare ikke gøre noget ved den fra app'en af.Det er som om at en wireless enhed ikke kan have mere end en master, kan det passe?Håber det gir mening
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok