Hop til indhold

Allan Thomsen

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af Allan Thomsen

  1. Jeg har samme problem. Efter at have lavet en genstart af controlleren, kan jeg ikke tilgå den via http://USB. Men godt via firmwareloader. Ved en port scanning kan jeg konstaterer at kun Port 443 står åben, men kan ikke få adgang den vej da der kommer en 403 Forbidden side op med linket "http://tjws.sourceforge.net/" Rogatkin's JWS based on Acme.Serve $Revision: 1.39 $.
  2. Mange tak for hjælpen. Jeg har nu bestilt både relæ, sokkel og puck relæ efter dine anvisninger )
  3. Hej Bjarne,Mange tak for svar. Kan du evt. linke til et sådan relæ, da jeg ikke kan finde et som kan styres af 230v
  4. Søger en billig elektrikker i nærheden af vejle til udbygning af ihc installation med alarm, pir sensorer, skumringsrelæ, udendørs lys, port styring etc. Tavle materiel osv. er indkøbt men mangler montering.
  5. Allan Thomsen

    Styring af garageport

    Jeg har en portma garageport som jeg vil have styret over mit IHC anlæg. På portstyringen er der kip funktion ved at forbinde Sw og Wall indgangene. Jeg vil ikke til at udvide tavlen med relæ og trække kabler og de trådløse relæer jeg er bekendt med er ikke potentialefrie, som f.eks puck relæet som ellers ville være fremragende til formålet. Er det muligt at finde en løsning som ikke omhandler tavle komponenter og kabler? Findes der et potentialefrit trådløst relæ eller kan man evt. bruge 230v puck relæ til at styre et potentialefrit relæ?På forhånd tak
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok