Hop til indhold

Poul Erik

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Poul Erik's Achievements

  1. Hej,tak for info. Jeg har valgt at købe en ny med viewer, uanfægtet jeg nok ikke får brugt den til en dyt.....Jeg har læst ind i forummet at jeg ikke kan trække data ud fra min 120B1202 og installere i den nye med viewer.Men jeg har i skrivende stund sat stik i controlleren, og den reagerer overhovedet ikke. Er der nogle der ved om man kan "kickstarte" sådan en gammel svend, eller er den for altid død:)Tak for jeres input.vh.PEB fra Støvring (20 km syd for Aalborg)
  2. Hej kære IHC brugere,jeg skriver med et lille problem jeg håber i kan hjælpe med.Jeg har haft vores hus med IHC i 7 år, jeg har ikke selv bygget huset og har aldrig brugt IHC aktivt. Forleden morgen virkede vores lys i huset pludselig ikke. Afbryderne blinkede og det samme gjorde vores strømforsyning. Controlleren virkede død uden lys. Stikkontakterne er ok. Jeg har idag skiftet vores strømforsyning med en ny, i håb om at få liv i controlleren, men desværre uden resultat. Jeg har koblet strømmen til/fra, men der stadig ingen lys i controlleren. Afbryderne lyser dog nu konstant i dioden som før.Inden jeg går den tunge vej og kaster penge efter en ny controller vil jeg høre om der er nogle muligheder for at få den gamle til at virke. Kan den reset´es eller på anden måde nulstilles? eller på anden måde konstatere om den er død/defekt. Alternativt hvilken ny model jeg skal købe da jeg stort set ingen funktionelle krav har.Jeg har desværre ikke mulighed for at koble den på PC da jeg jeg ikke har windows XP eller det rigtige stik til controlleren...Jeg håber meget på svar.venlig hilsenPoul Erik Bach
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok