Jump to content

John9

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Er der virkelig ingen der har et bud på, hvordan man løser ovennævnte?
 2. Hej Lige et hurtig lille spørgsmål: Hvordan får jeg alarmlog på SMS (gennem IHC SMS modem)? Jeg kan godt få sendt en SMS at der er en alarm, men ikke hvad der har aktiveret den. Bruger alarm FB 6.2.01.h På forhånd tak. Hilsen Johnny
 3. K: SMS/GSM modem købes.
 4. Tak igen - har forstået opsætningen nu. Man kunne i stedet overveje et skumringsrelæ fra LK, da prisen stort set er den samme.
 5. Tak for det hurtige svar. Jeg har dog lidt svært ved at se, hvordan man så justere denne enhed ind så udgangangssignalet fra den er on ved det ønsket lux niveau?
 6. Hej Jeg har monteret en Servodan 41-340 PIR med indbygget lys/luxsensor i min garage. Udgangssignalet fra lyssensoren er et 0-10VDC som en funktion af luxområdet 30-3000 lx. Problemet er at jeg ikke kan finde en funktionsblok, som håndtere dette signal. F.eks. ville jeg gerne at, hvis indgangssignalet er <5VDC så er udgangsignalet = off. Jeg har søgt lidt rundt i forumet, men har ikke rigtig fundet en tilsvarende spørgsmål. Kan nogle hjælpe? Hilsen Johnny
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok