Hop til indhold

Bert Mulder

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Bert Mulder

  1. Ja tak! Jeg skulle lige dyrke de funktioner før den faldt på plads :-)
  2. Hej Tak for svaret Jeg har tilføjet "PIR med skumringsrelæ" men gik igen i stå ved funktion. Mening er at der skal tændes lys i loftet når den PIR bliver aktiveret og slukkes igen efter cirka 10 min. DEr er ikke nogen særskilt timer monteret i tavlen så måske giver det en begrænsning. Foruden PIR kan man tænde lyset via trykkontakter men det nytter ikke noget når bilen køres ind i garage :-) Jeg synes ellers det gik fint med at programmere lys og trykkontakter men den PIR kan ellers godt få grå hår af!
  3. Hej Nu er programmer ikke lavet så jeg står i et dilemma hvilke produkt jeg skal anvende. Pir eller PIR med skumringsrelæ ?
  4. Hej Niels Tak for dit hurtigt svar :-) Umiddelbart vil jeg mene at det er monteret rigtigt men nu er jeg ikke elektriker. Dog forvirrer det mig at terminal 4 på bagside af den PIR er taget i brug Ud over det er den grønne og lilla ledning er byttet om på IHC input terminalen i forhold til dokumentationen Korrekt dokumentation burde derfor være Lilla 1.1 og Grøn 1.2 Jeg har vedlagt en del billeder i håb om at det kan give manglende svar på spørgsmåls :-) mvh Bert
  5. Hej Jeg har fået sat en IHC anlæg op der styrer garage belysning ind og udenfor. Det har jeg så fået til at fungere ved hjælp af IHC Visual men jeg mangler at få en LK Fuga (indendørs) PIR 24 V til at virke. Mening er at den skal tænde og slukke lyset i garage ved bevægelse I dokumentationen er følgende skrevet: 1. Terminal indikere indgang 1.1 Grøn (24 V Orange) 2. Skumring indikere indgang 1.2 Lilla ( 0V Hvid) Nu står jeg med et lille problem i LK IHC Visual med hensyn til installation / Funktioner. Hvad skal jeg vælge her? mvh Bert
  6. Tak for svaret og ikke mindst din tegning :-) .Vi har diskuteret det en del men ligesom dig mente vi også at det skulle være 0V uden at være sikker.
  7. Bert Mulder

    IHC trykkontakt

    Hej Vi er i gang med at få tilsluttet trykkontakterne til lampe udtag via IHC anlæg. Vi gik desværre i stå med en tilslutning (vist med rød cirkel på billedet) bagpå selve trykkontaktet. Er der nogen som ved hvad der skal på (0v/24V) og hvor skal den tilsluttes hen ?
  8. Hej Jeg synes at jeg har rigeligt for at kunne komme i gang og takker for jeres indlæg samt advarsler :-) Man kan jo ikke blive andet end imponeret !
  9. Hej Vi er ved at være færdigt med vores IHC anlæg i vores garage hvor både inden og udendørslys styres fra huset af. Jeg skal nu i gang med at programmere den IHC Controller jeg fik købt for cirka 3 år tilbage fra en elektrikker som havde den i overskud. Godt på vej på http://www.lk.dk/support/professionel/ihc-software/ for at hente programmet faldt jeg over navnet IHC Visual 1 og IHC Visual 2 samt nyt firmware Så her har jeg brug for lidt hjælp for at komme i gang Jeg har en IHC Visual Controller/Viewer med noget link/lan på forsiden af modulet mvh Bert
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok