Hop til indhold

Finn Myrhøj Nielsen

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Finn Myrhøj Nielsen's Achievements

  1. Tak for svaret. Jeg venter lige på at børn og børnebørn flytter ud af huset før jeg piller i systemet. Jeg vil ikke risikere, at stå uden lys, med hele den pukkelryggede familie hjemme.
  2. Tak for svaret. Jeg venter lige på at børn og børnebørn flytter ud af huset før jeg piller i systemet. Jeg vil ikke risikere, at stå uden lys, med hele den pukkelryggede familie hjemme.
  3. Med mit spørgsmål mente jeg også om mine nuværende funktionsblokke, der jo er ni år gamle, stadig virker med Visual 3.
  4. Finn Myrhøj Nielsen

    Visual 3

    Hej. Jeg har haft problemer med at tilgå min Visual 2 efter javaopdatering. Nu tænker jeg på, at købe en visual 3. Det er egentlig kun for at få den nyeste version. Er der noget jeg skal være obs på? Vil jeg stadig have javaproblemer?
  5. Hej og tak. Nu skrev jeg jo at jeg er novice på PC området, så jeg har brug for lidt mere hjælp. Jeg har hentet den sidste nye firmware, 2.7.220, men den kommer som en FWF fil. Er det den, jeg skal installere, eller skal den pakkes ud, og i så fald hvordan?
  6. Hej. Jeg har en IHC controller HW 6.1, Firmware V. 2.7.132. Der har jeg tidligere haft problemer med "service view" via USB efter Java opdatering. Der fik jeg hjælp her i forummet. Nu er det galt igen, efter opdatering til Java v.8, update 151. Sidste gang skulle jeg ændre noget i Java, men jeg kan ikke huske hvad det var. Jeg er novice på IHC og PC, så et eventuelt svar skal helst pensles lidt ud. Jeg kan jo se i andre tråde, at der bruges udtryk jeg slet ikke kender. På forhånd tak. Finn Myrhøj
  7. Hej alle. Jeg har fundet det, det var jo ikke så svært, med lidt hjælp. Tusind tak for hjælpen. Til Lars: Ja, du har helt ret. Det er en håbløs måde at programmere på, dog nemmere end den version jeg programmerede i 1997. Til Mikkel: Jeg har lige prøvet dit link, det ser fint ud. Igen tak for hjælpen, det er nok ikke sidste gang, jeg bruger dette udmærkede forum. Finn
  8. Hej. Tak for svarene. Da jeg ikke tidligere har spurgt i et forum kender jeg ikke fremgangsmåden med svar, så jeg svarer alle indlæggene samlet. Til Henning: Jeg kan ikke se nogen kolonner, så jeg vedhæfter screendumps. Jeg arbejder med ver. 2.7.97. Til Clemen: Jeg ved ikke hvad en "xml validator" er. Til Mikkel: Jeg er tidligere PLC programmør, så jeg forventede at man kunne lave en krydsreference, så jeg kunne se, hvor alle ind- og udgange er brugt. Grunden til at jeg vil vide hvor en bestemt udgang er brugt, er den, at jeg skulle bruge en udgang, der iflg. min dokumentation i Excel ikke skulle være brugt, men da jeg ville konfigurere den, stod der at den allerede var brugt. Jeg håber det har kastet lidt lys over sagen. Med venlig hilsen Finn Dok1.docx Dok1.pdf
  9. Hej. Hvordan laver man en krydsreference, så man er fri for at lede hele programmet igennem, for at finde en udgang, der er sat to steder? Jeg har set andet sted på dette forum, at man skal gå ind i dokumentation-rapporter-installationsdokumentation, men der får jeg kun en liste med det jeg selv har skrevet ind, ingen liste med, hvor ind-og udgange er brugt. På forhånd tak. Finn
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok