Jump to content

Rasmus1354922303

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Rasmus1354922303's Achievements

  1. Ej fedt hvis du gider det :-) sender dig lige en Messenger besked TAK.
  2. Det har jeg prøvet mange gange uden held :-) Nogen gange skal jeg genstarte 2 - 3 gange for at IHC tryk styrer HUE igen. Jeg har prøvet at sætte skærm på, de gange IHC/HUE ikke reagere skriver den ikke Ok i det hele. Når den skriver Ok kan jeg logge på med pi & raspberry. Men hvad jeg kan der har jeg ikke styr på. Og lige meget hvad skriver den efterfølgende bad gateway når jeg forsøger at tilgå via browser. Har tjekket i router at IP er den samme som hidtil, samt bevidst tastet forkert bruger & password også siger den fejl login.
  3. Det har virket fint indtil i sidste uge hvor jeg ville tilgå i browseren via IP adresse. jeg fik fejl kode bad gateway. Det er det samme på en anden PC samt min iPhone.
  4. Hej Bjqrn Snakkede med LK IHC support i sidste uge fordi jeg skulle bruge nogle kombi 50x50 dimmer som var i restorder ved Solar indtil midt januar. Jeg spurgte om han vidste om der skulle være nye hw2 versioner på vej i den udgave, siden de var i restorder. Han sagde at han ik var bekendt med der skulle være nogle nye hardware versioner på vej vedr. 50x50 udtagne og hardware messing var det den samme som altid har været der, og det kun er Ø80 der er kommet i hw2 med nul klemme. (dæmper nogle phillips Master LED 5,4w på henholdsvis 50x50 dimmer og ny ø80 udtag uden forskel. Er dog lidt skuffet over hvordan de dæmper, ville gerne have de kunne lyse mindre end de kan nu. Så skal måske prøve nogle andre lyskilder. Hvad lyskilder bruger du?)
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok