Hop til indhold

Lars Frostholm

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Lars Frostholm's Achievements

  1. Jeg har brug for at åbne min udendørs lydgiver. Det er en 120B1258. Den har en montagebund og så selve lydgiveren der på. Installationsvejledningen siger ikke noget om hvordan de to dele sættes sammen, så spørgsmålet er om de er skruet sammen (tror jeg dog ikke) eller klikket sammen (nok mere sandsynligt). Nogen som ved noget? Den har siddet der i mange år, så plastikken er nok blevet lidt porøs med tiden, og jeg tør ikke gå så hårdt til den. Det er ikke mig selv som har sat den op ;-)
  2. Tusinde tak. Hatten af for det. Hvor skal jeg sende vinen hen Har kigget lidt på de andre FB'er, og der ser umiddelbart ikke ud til at være noget komme efter. Faldt kun lige over automatisk justering af sommer/vinter tid som slet ikke var indlagt.God weekend
  3. Det er simpelthen klasse :cheer: Tror da lige jeg skal forsøge at opdatere nogle af de andre FB'er også Hvor stort besvær vil det være at indlægge "Timer for afstilling af indendørs lydgiver" til røg/gas FB'en?
  4. Ok, har vedhæftet programmet. Der er ikke modem på, men jeg kan selvfølgelig have en gammel pc stående og køre så jeg kan have remote access til systemet. Jeg er allerede så småt gået i gang med at lave konfigurationen til en Visual 2 controller så jeg kan få opgraderet systemet lidt, men det bliver vist et vinterprojekt. Fornemmer dog at Visual 2 controllerne er lidt mere ustabil end version 1, men det skal da prøves config.zip
  5. Hej!Købte for et halvt års tid siden et hus med IHC anlæg som jeg straks kastede mig over for at prøve at forstå... Dersværre må jeg erkende at det er lidt mere kompliceret end umiddelbart antaget. Måske jeg skulle starte med at forstå manualen Nå men... Jeg har et lille problem gående på at systemet en sjælden gang imellem umotiveret bliver aktiveret af røg- eller gas melderne. Er det en kendt problematik? Kan jeg indlægge et kort delay på fx. 30 sek for melderne? Sidst men ikke mindst bliver de interne lydgivere ved med at hyle til de manuelt bliver afstillet. Ikke så hensigtsmæssigt når når de fx starter med at hyle dagen efter jeg er stukket af på ferie til langbordistan, og så naboerne tror de har fået tinitus. Kan jeg programmere en timer så der automatisk bliver afstillet efter fx. 1 time. For indbrudsalarmen kan jeg sætte afstillingsdelay, men jeg kan ikke finde noget for røg/gas.Systemet er 10 år gammelt = Visual 1.32. LarsPS: Som bonus info skal det siges at 12V batteriet var kaput (spænding ok, men ingen kapacitet) og er blevet skiftet. Tænker at det måske kan have været årsagen til fejlalarmerne.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok