Hop til indhold

Peter Gram

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Peter Gram's Achievements

  1. Jeg har bemærket at databladet for denne dimmer er blevet opdateret med information omkring at LED ikke må tilsluttes til dimmeren.. 505D6103 Kan det virkelig passe at LED ikke må tilsluttes denne dimmer og kender nogen i så fald begrundelsen? Andre wireless dimmere er jo fint kompatible med LED... Jeg har en del af disse dimmere monteret på loftet foran mine spots (ikke LED) og må da indrømme at jeg havde en forventning om de skulle besvares efterhånden som jeg fik udskiftet mine lyskilder og trafoer til LED.
  2. Peter Gram

    Tilkoble Powermax via IHC

    Tiden er snart inde til at få udskiftet vores gamle trådede alarm til en ny trådløs udgave. I den forbindelse har vi stort set låst os fast på en Powermax Pro, da vi vil have alarmen integreret med IHC.Der findes jo allerede en Powermax blok i Viual, som tillader IHC at modtage signaler fra alarmen ved hjælp af PGM udgangen, et overragerelæ og videre i input 24/24 - no problem!MEN, vi ønsker desuden mulighed for at kunne til/frakoble alarmen via et IHC tryk (som minimum tilkoble). Ideen er at have et diodetryk i soveværelset som kan aktivere nat tilstanden på alarmen og give status via dioden.Spørgsmålet er nu om nogen af jer har erfaringer med ovenstående og evt. kan hjælpe mig videre i den rigtige retning? Det er muligt at det slet ikke kan lade sig gøre...Tak!
  3. Det virkede rent faktisk! Tusind tak for hjælpen med min lettere specielt monterede dimmer :cheer: Rent faktisk har jeg i forbindelse med skiftet til den nye controller også installeret et output24 modul i tavlen. Spørgsmålet er nu, om det kan betale sig at jeg flytter dimmeren til output24 modulet (som i manualen), eller om det er underordnet og at jeg derved sparer udgangen på output24 modulet?Med andre ord, er der noget galt i at dimmeren er monteret som den er?
  4. Jeg har læst manualen til dimmeren og netop derfor forstår jeg ikke den opsætning som er lavet omkring disse dimmere.Alt virkede helt fint i IHC Term. Da var programmeringen iflg. min udskrift så simpel som følgende:Indgangsnummer: 25>: OnU025 END<: END
  5. Så blev jeg endelig færdig med at isætte ny controller og uploade et konverteret program i den nye controller. Alt virker helt perfekt, på nær mine 2 dimmere (350LR). Jeg synes at jeg har forsøgt stort set alt, men det virker bare ikke...Dimmerne er i tavlen monteret således:Klemme 1 i toppen = Input 24 modul i samme indgang som trykket er ført tilKlemme 2 i toppen = 24V på controlleren230V i bunden = Udgang på Output 230 modulJeg har benyttet FB 1.2.01.c og har indsat en Dimmer 350LR/600CR/1000LR i installationen. Jeg kan sagtens få lys på udgangen, men kun så længe jeg holder trykket inde. Slipper jeg trykket slukker dimmeren. Så et eller andet er tydeligvis ikke korrekt Jeg er åben for gode løsningsforlsag :)Mange tak!
  6. @ Torben: Tusind tak for et meget udførligt svar - Nu vil jeg sætte gang i programmeringen! @ U2pia: Jeg er klar over at de 2 controllere ikke er helt ens opbygget. Desværre kan jeg se at den elektrikker som har lavet installationen har været ret sparsom med længden på lederne, så jeg risikerer nok at skulle udskifte lidt for at få det hele til at nå sammen - øv!
  7. Nu blev beslutningen endelig taget omkring en tiltrængt udskiftning af vores 11år gamle 120B1200 controller Da jeg må siges at være IHC amatør, forsøger jeg naturligvis at forbedre udskiftningen så godt som muligt og har derfor læst diverse indlæg omkring opgradering til en ny controller m/viewer.Jeg er kommet frem til at den fysiske udskiftning af controlleren umiddelbart ikke burde volde problemer, hvis jeg blot sørger for at føre samtlige ledninger til den samme placering på den nye controller - er dette korrekt? Jeg forventer at kunne benytte min eksisterende strømforsyning.Nu til den mere indviklede del - nemlig konverteringen af mit nuværende IHC-Term program til IHC Visual 2.0. Da jeg ikke har nogen dokumentation på installationen fra da huset blev opført, har jeg haft koblet min PC til controlleren og udhentet en programudskrift med forklaring på ind -og udgange. Jeg er overbevist om at jeg sagtens kan omsætte den eksisterende programmering til IHC Visual, men jeg er kommet i tvivl omkring datalinjer.Kan en venlig sjæl udfra ovenstående betragtning forklare mig hvordan jeg skal forholde mig til datalinjer, når jeg skal opbygge det nye program i Visual? I programudskriften fra term har jeg til eksempel følgende:Indgangsnummer: 5>: KipU022 END<: ENDSpørgsmål: Kan jeg uden videre antage at indgangen i Visual skal være 1.5 (datalinje 1, udgang 5) og at udgang i Visual skal være 3.6 (datalinje 3, udgang 6)?? Eller kan jeg risikere at datalinjerne er tilfældige?Den gamle controller er begyndt at samle støv, så på forhånd mange tak for hjælpen :silly: Obs: Jeg vedhæfter lige programudskriften fra IHC-Term, selvom den nok ikke er til meget nytte: Forum_Pepss2.vis
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok