Hop til indhold

Martin Adler

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Martin Adler's Achievements

  1. Hej Allan. Holy crap... Det er også lige gået op for mig. Tak for hjælpen, jeg må have fat i den gamle gamle pc...
  2. Martin Adler

    Ingen forbindelse

    Hej Fredag eftermiddag bøvlede jeg i 2,5 time, for at få forbindelse til denne Visual 1 controller. Det lykkedes ikke. Om formiddagen lavede jeg lidt ændringer i en anden Visual 1 controller, og der var absolut ingen problemer. Den eneste forskel jeg kan se på de 2 controllere er, at denne her hedder "120 B 1200", og den jeg kan forbinde til hedder "120 B 1202". Jeg tænker at 1202 er nyere end 1200? Det er selvfølgelig den samme pc med Win XP og rs232 port. Programmet jeg bruger er Visual 1.32. Håber der er en der kan hjælpe mig. Mvh Martin Adler
  3. Jeg har skiftet 2 visual 1 controllere, ud med 2 visual 2 controllere. De gamle havde jeg "linket" sammen med ledninger fra input til output og omvendt. Duer det på visual 2 controller? I så fald, hvordan programmerer jeg det?
  4. Jeg har skiftet 2 gamle visual 1 controllere, ud med 2 visual 2 controllere. Den gamle IR fjernbetjening virker stadig på det jeg har programmeret den til, men samtidig tænder og slukker noget andet tilfældigt lys. Kan IR-strålerne forstyre noget i den nye wireless controller?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok