Hop til indhold

Kjell Wittmaack

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Kjell Wittmaack's Achievements

  1. Det ser ud til at virke præcist som det skal og designændringen er en god idé! Jeg forsøgte mig med betingelser fremfor hændelser og det gik ikke så godt.Tak for hjælpen!
  2. Jeg har en sensor der måler vandstand i en sø som er koblet til dels IHC'en og dels til en pumpe, der så automatisk starter hvis vandstanden falder.Problemet er at når det f.eks. blæser så ændrer \"vandstanden\" sig hele tiden fordi vandet kommer i bevægelse. Det betyder at pumpen starter og stopper hele tiden...Kan man skrive et program der starter en timer når et ON-signal registreres og først når timeren er løbet ud OG signalet stadig er ON så skal pumpen startes?Har rodet lidt med det, men programafviklingen synes blot at starte timeren og så køre færdigt indtil et nyt event indtræffer. Jeg har brug for at programmet pauser indtil timeren har talt ned til nul. Ideer?
  3. Det virker fint med jalousistyring! Tak for hjælpen.
  4. Jeg skal have IHC'en til at efterligne et Fuga-tryk, der har to tangenter, en til op og en til ned (man holder en af dem inde indtil vinduet er hvor man ønsker det). Efterligningen skal styre en motor på et ovenlysvindue der enten skal åbnes eller lukkes.I følge producenten af motoren er det meget vigtigt at den ikke får strøm på både åben og lukke fasen(?) samtidig. Hvordan kan man programmere det? Er der en skabelon der passer eller skal det kodes fra bunden?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok