Hop til indhold

Rene_Isager

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Rene_Isager's Achievements

  1. Hej Torben Godt nytår :-) Det er også det jeg har prøvet at få til at virke, men lyset ramper ikke ned og lyset slukker ikke ifht skumringsrelæet?? Den øvrige udvendige belysning kører over skumringsrelæet og det kører fint. Men prøver lige igen, så må vi se:-) Hvis det ikke kommer til at virke, hvem skal man så ha fat i for at lave en ny FB? Mvh Rene
  2. Hej alle Jeg sidder og roder med mit udelys og vil gerne bruge en wireless dimmer for at ha' en vis rampetid mellem lav - højt niveau. Jeg kan ikke umiddelbart få det til at virke med FB 1.2.06.d "aftenlys med dimmer". Umiddelbart, som jeg ser det, er den lavet til UNI dimmeren med niveau 1/2 UDEN rampetid?? Er der ikke en mulighed for at bruge en wireless model i stedet for??
  3. Rene_Isager

    Energimåling

    Hej i forummet.Jeg er ved at bygge hus, og har besluttet at jeg vil forsøge mig med IHC. Jeg er ude i noget med et VISILITY board (touch skærm) hvor man kan styre systemet (fx ventilation, varme osv) Men ville også gerne kunne aflæse energiforbrug (el, vand og varme)Jeg havde forestillet mig at el delen kunne klares med en bimåler med pulsudgang (bedre/billigere forslag modtages gerne) Men hvordan kan jeg få varme/vand delen med?? Det skulle gerne ende ud med at jeg kan se det totale forbrug time for time gennem døgnet via touchskærmen.Jeg er desuden også på jagt efter en regnmåler så man kan aflæse hvor mange mm der er faldet og hvornår det sidst har regnet (fx til aut havevanding efter fx 5 dage uden regn)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok