Hop til indhold

Kemal Pajevic

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Kemal Pajevic's Achievements

  1. HejJeg har lige flyttet vores NAS server fra teknikskabet (hvor den havde det lidt for varmt) til et andet rum i huset. Tidligere var den tilsluttet direkte til routeren (som står i teknikskabet), men nu kører den vi et IHC Net Basic stik.Problemet er at når jeg tilslutter den så virker vores telefonlinie ikke længere (den siger at der er optaget). Jeg har oplevet dette tidligere en gang, men det var fordi jeg havde brugt et almindeligt netværkskabel i stedet for det tilhørende datakabel, og det gik væk da jeg skiftede. Denne gang har jeg brugt det rigtige kabel med det samme, men problemet er der altså. Jeg skal lige nævne at telefonen sidder på et andet IHC Net Basic stik hvor den er tilsluttet igennem en splitter sammen med en printer på dataudtaget.Nogen råd?
  2. Hej abildgMange tak for et rigtig godt og detaljeret svar. Så forstår jeg endelig hvordan tingene hænger sammen. Jeg venter nu på at få prisoverslaget på IHC Net fra elektrikeren, men tvivler på at vi kommer til at ofre de ekstra penge. Men hvordan klarer IHC Net det med ledere i det hele taget? Trækker man bare separate kabler til alle forbindelserne? Hvis det er tilfældet kan vi nok ikke gøre det alligevel da tomrørene er allerede trukket og spartlet, og der er nok kun plads til ét kabel i dem.Det undrer mig stadigvæk at LK ikke har en løsning på det her. Det kan vel ikke være så svært at producere kabler med flere ledere i. I forvejen skal man jo bruge LK's egne kabler når man tapper signalet ud af stikket, så man kan ikke nøjes med standardkabler alligevel.
  3. HejVi er ved at bygge hus, og i den forbindelse skal vi til at installere noget netværk. Oprindelig havde vi besluttet os for IHC Net Basic da det så ud til at opfylde alle vores krav, men nu er jeg kommet i tvivl om hastigheden. Elektrikeren oplyste os at det skulle køre 1 gb, men nu har jeg fundet denne side hvor der står noget andet:http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/teknisk-support/spoergsmaal-og-svar/data/baandbredde-paa-lexcom.pageJeg kan altid håbe på at når svaret er 2 år gammelt så har de nået at opdatere deres teknologi i mellemtiden. Der er jo ingen som installerer 100 mbps netværk i et nyt hus længere da det allerede er forældet i dag. Moderne trådløse netværk kører jo 300 mbps, og om nogle år kommer internetforbindelserne også på en hastighed der vil gøre 100 mbps netværk til flaskehalse, så jeg havde ikke forestillet mig at LK kunne være så meget bagud.Jeg er godt klar over at IHC Net kører gigabit, men vores behov retfærdiggør ikke den store prisforskel mellem de to løsninger eftersom vi ikke er interesserede i alle de andre funktioner som IHC Net tilbyder i forhold til Basic. Desuden er vi nået så langt i byggeriet at det er for sent at skifte stik ud (så vidt jeg kan se bruger IHC Net og Basic ikke samme vægudtag, men her tager jeg muligvis fejl).Er der nogen her som han fortælle mig med sikkerhed hvad hastigheden er, og om det evt. skulle være muligt at opdatere den vha. f.eks. nogle andre kabler eller ligede.Mange tak!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok