Hop til indhold

Allan Rasmussen1354922292

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Allan Rasmussen1354922292's Achievements

  1. Super.Det virker :)Endnu en gang tak for hjælpen :cheer:
  2. Rart ikke at være alene Må man stille et sidespørgsmål ang. 230V blink funktionen, kan det passe at den ikke virker med dimmer? (fortrådet)
  3. Så er fejlen fundet...PINLIGT! :S Havde ikke fået forbundet 0V og 24V i højre side af bunden på output modulet...Tusind tak for hjælpen
  4. Sorry Mente at den kun lyser rød. Må kigge installationen efter igen.Har det forresten nogen betydning at jeg ikke har en sløjfeindsats mellem tastatur og tavle?Har bare forlænget kablet med muffer i en dåse.
  5. Ved ikke helt præcist hvad det indebærer.Men har nu prøvet at åbne IHC ServiceView. Klikke på LK IHC Status og sat den på off.Dioden lyser stadig grøn. også hvis jeg sætter den på on.Ved ikke om det betyder noget, men jeg kan se at mine pir står på "on" i ServiceView.Magnetkontakter og sabotage står også på "on"Skal jeg ændre nogle af de værdier i ServiceView, hvis ja, skal jeg så ændre "aktuel værdi" eller "initial værdi"?
  6. Hej ihcbob,Ved godt at grøn er fra og rød er til :)Mit problem er at det konstant lyser rødt, uden at alarmen går i gang når jeg aktivere en pir.Jeg kan ikke få den til kun at lyse grøn.
  7. Hej Igen,Har prøvet med testblokken og det er desværre det samme.Jeg indtaster koden, grøn og rød diode lyser hvorefter grøn slukker og rød lyser konstant.Jeg kan til gengæld få lyset til at reagere på min kode. Det tænder og slukker nå jeg indtaster den.Har vedhæftet mit program, håber det kan hjælpe.bad.zip
  8. Tusind tak for de hurtige svar.Har programmeret det hele nu.Jeg kan dog ikke få sat alarmen til.Når jeg taster min brugerkode (den på plads 1) lyser både rød og grøn diode, hvorefter den grønne slukker og den røde forbliver tændt.Hvad gør jeg galt?
  9. Hej,Jeg er gået total kold i programmering af min alarm og vil derfor høre, om der er en venlig sjæl som kan banke en FB sammen til mig?Jeg har følgende komponenter:1 kodetastatur.5 Alarm-Pir.Backupmodul.Jeg skal bare kunne til- og frakoble alarmen på kodetastaturet som er placeret udvendigt.Lyder simpelt, men er som sagt gået helt kold...Håber i kan hjælpe.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok