Hop til indhold

PhillipS

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

PhillipS's Achievements

  1. Tak! Jeg bestiller lige en switch hjem og ser, om jeg kan få det til at spille :-)
  2. Hej mwiTak for svar. Men hvilke kabler skal gå fra switch til IHC og fra router til switch? Er det patch-kabler og kan det fx være et RJ45 cat6, eller skal det være noget særligt IHC?
  3. PhillipS

    Router i andet rum end tavlen

    Hej alleNu har jeg forgæves forsøgt at få dette til at virke, men må nu krybe til korset og bede om hjælp - håber på, at det kan lade sig gøre :-)Jeg har en IHC Net Basic i lejligheden - lad os sige i Rum 1.I Rum 2 har jeg koblet min trådløse router på fra Telia (lad os kalde stikket i væggen for Stik 2), hvor min stationære PC også står.I Rum 3 står TV og mediecenter - lige foran Stik 3 - og er pt. ikke koblet på internettet og netværket.Mit spørgsmål er nu, hvilke kabler, jeg skal bruge hvor (i Rum 2/Stik 2 og Rum 3/Stik 3 og i Rum 1) for at få TV og mediecenter på nettet, når routeren står i Rum 2?
  4. Det vil jeg prøve - jeg tror, jeg har bedre overblik nu.Skal dog lige have bekræftet, at der rent faktisk er åbnet for internet fra Telia gennem det telefonkabel, for der ser ikke ud til at være meget krudt i.Og fedt, at elektrikerne ikke har markeret de forskellige udtag med, hvilket nummer på IHC'en, de hører til!
  5. Hej alleDet er da et fantastisk forum, jeg faldt over i min søgning på hjælp! Og jeg håber, nogle kan hjælpe mig, da jeg er på helt bar bund med IHC.Jeg er lige flyttet ind i en lejlighed, og har selvfølgelig meldt flytningen til Telia. Men jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal få det tilsluttet.RouterenMin router er en Thomson TG712 fra Telia. Den har fire ethernet-porte (de gule), et phone-stik (grønt), et pstn-stik (sort) og et DSL-stik (sort).
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok