Hop til indhold

Søren Korgaard

Members
  • Antal indlæg

    11
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Søren Korgaard's Achievements

  1. Så kom LK selv med IHCRemoten. Kan købes i I-tunes for 199 kr.
  2. HejsaJeg så, at B&O lige har lanceret en Iphone App, som kan kontrollere musik, lys, gardiner m.v. via deres Masterlink Gateway. Gateway'en taler sammen med IHC Visual Viewer, men kunne det tænkes, at en smart programmør kunne lave en App direkte til IHC?
  3. Vi får også Velux vinduer med Integra fjernbetjening. Det benytter IO Homecontrol, som jeg så ikke kan bruge til andet. Jeg har læst om mulighederne med IHC til betjening af Velux vinduerne, men jeg kan godt lide funktionerne fra Velux. Så med Velfac vinduerne vil jeg nok bruge IHC incl. betjening af gardiner.
  4. Jeg vil gerne kunne styre højtsiddende Velfac vinduer, således de åbner og lukker på bestemte tidspunkter (vinduerne er bestilt med motor) samt styre rullegardiner.Vi får wireless i hele huset. Er jaloussistyringen ikke den bedste løsning til de funktioner?
  5. Hvem kender til Honeywell Galaxy G2?Vores alarmmand fortalte, at den kan tilsluttes IHC på samme måde, som IHC's egen alarm. Vi kan derved aktivere hjemmesimulering, når vi tilkobler alarmen, og tænder for lyset, når vi afkobler alarmen.Er der andre gode funktioner, som kan være interessante?Søren
  6. Tak for svarene.Jeg er lidt overrasket over indlæggene omkring alarm. Vi havde det i vores tidligere hus, og oplevede aldrig fejlalarmet, kun alarm, hvor en tyv havde været inde:( Jeg havde også hørt, at pir'ene var "professionelle". Endvidere var det nemt at programmere for en amatør, som jeg.
  7. Om man skal vælge trådet eller wireless, er nok lidt lige som religion, men jeg spørger nu alligevel. Vi kender trådet IHC fra vores gamle hus, og nu skal vi bygge nyt hus, og spørgsmålet er, er det billigere for os at vælge wireless istedet for trådet med de ønsker, vi har til systemet? Ønskerne er:-integreret alarm, hvor tilkobling af alarm starter hjemmesimulering, frakobling tænder lys i bryggers-sluk alt på kontakt til fjernsyn og lign.-lyssenarier i køkken/alrum-udelys, som tænder hver aften med skumringssensor, og tænder yderligere lys med pirEr der andet, som vi skal tænke over, når vi skal installere Velux vinduer og Velfac/Windowsmaster?Venlig hilsenSøren Korgaard
  8. Jeg har udelys, som er styret af pir og skumringssensor. Programmet hedder 2.4.2. Den er begyndt at leve sit eget liv, idet lyset er konstant tændt, når det er mørkt. Jeg har prøvet at fjerne skumringssensoren som indgang, men det hjalp ikke. Kan I give mig en forklaring? På forhånd tak.
  9. Mange takSå skal jeg bare have et ekstra simkort
  10. Min kone er træt af min manglende programeringsevner, derfor skriver jeg her. Vores udelys aktiveres af pir. Hjemmesimulering aktiveres, når vi sætter alarmen til på kodetastaturet. Men når vi kommer hjem, og f.eks. bilen aktiverer udelyset, slukkes udelyset, når vi taster koden ind og afstiller alarmen. Det er min kone træt af:(
  11. Vi skal bygge nyt hus, og har ikke tænkt os at installere fastnettelefon. Ifølge produktinfo på alarmmodem skal den tilsluttes fastnettelefon. Kan vi på nogle måder omgå dette?Søren
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok