Hop til indhold

jesper mortensen

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

jesper mortensen's Achievements

  1. Hej Thomas,mange tak for svar:) . JEg burde således være på den sikre side hvis jeg anvender dæmpbare led spots på 8w eller mere.I den oversigt du har sendt er der opgivet ompæren er dimmer curve led 1 eller led 2, hvad er det et udtryk for?
  2. Jeg har i mit køkken monteret 2 LK skydelysdæmpere (vvs nr.1067003146) den ene trækker 6 halogen spots og den anden 3. Jeg kunne godt tænke mig at udskifte disse 9 spots med led spots for at spære en del strøm. Mit spørgsmål er om det overhovedet er muligt? Kræver lsydæmperne en minimumsspænding for at kunne fungere? eller er der andre forhold der gør sig gældende?
  3. 1000 tak for jeres hurtige og særdeles brugbare svar.Nu skal jeg bare forbi den lokale lk-forhandler og så i gang )
  4. det vil sige at jeg er nød til at skifte en eksisterende kontakt?er der regler for hvordan man må "blænde" de eksisterende ledninger til denne kontakt?
  5. i min entre kan jeg tænde og slukke for lyset på 2 almindelige kontakter. Jeg har behov for at tilføje en tredje kontakt, men på et sted hvor det ikke kan lade sig gøre at fræse ud og trække ledninger. Kan jeg udskifte en af de nuværende almindelige kontakter med en wireless enhed og så tilføje en batteridrevet enhed som den tredje kontakt?Hvilke produkter skal jeg i givet fald købe?mvhJesper
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok