Hop til indhold

Pedersen1354922281

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Pedersen1354922281's Achievements

  1. lars-jacobsen skrev: Det er netop således at min tavle er opbygget med 3 polede gruppeafbrydere, så jeg tror jeg køber nogle nye gruppeafbrydere.Tak for hjælpen
  2. DVS at den måde testopsætningen er lavet på nu, hvor der er Fase/Fase/nul og Fase/Fase/fase/nul er uhensigtmæsig/ulovlig/dårligt håndværk og at nullen skal samles i en seperart klemrække. Dvs at det ikke ok at luse Nullen som beskrevet?
  3. Er der en installatør derude der kan sige mig om det er teknisk forsvarligt/lovligt/håndværksmæssigt korrektPå forhånd tak
  4. Pedersen1354922281

    Er det ok

    Skal til at have ryttet op i min tavle, og ville i den forbindelse lade alle ledninger terminere i nogle klemrækker. har fundet nogle Wago krueløse, med fire tilslutninger. Er kommet i tvivl om følgende er lovligt/forsvarligt/tilrådeligt:samler dem ved siden af hinanden, dvs. fase og nul ved siden af hinanden. Jord i LK tavlens jordklemrækkeNul luses på klemrækken, men kun inden for samme gruppeSe billede:
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok