Hop til indhold

Per Arild

Members
  • Antal indlæg

    28
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Per Arild's Achievements

  1. Per Arild

    Ihc Alarm Back-Up

    Hej er der nogen som ved hvordan det skal forbindes hvis man har så mange komponenter så installationen kræver 2 stk. alarm back-up moduler incl. batteri. Kan de "bare" monteres parallelt eller skal de forsyne hver deres del af tavlen7installationen.?
  2. Beklager hvis jeg har spurgt til noget som lige har været oppe, men svaret kom ikke frem når jeg søgte. Ja jeg har manualen og har set hvad der står. Det er ikke rigtigt hvad du skriver om sikkerhed. Mange F & P godkendte kodetastaturer kan resettes på den måde som jeg beskriver. Men det ser ud til LK vil holde den viden for sig selv ang. deres tastatur, øv øv.
  3. Per Arild

    kodetastatur reset

    Hej.Er der nogen som ved hvordan man laver reset af LK kodetastatur. På andre tastaturer kan man på forskellige måder lave reset=tilbage til fabriksværdier, kan man det og hvordan?
  4. Per Arild

    Alarm

    OK det lyder fornuftigt og ser ud til at virke.
  5. Per Arild

    Alarm

    Det ser til at fungere i simulering på pc. Jeg tænker på hvor lang puls kodetastaturet sender ved korrekt indtastet kode. Jeg vil godt have langt tryk fra statustryk men passer det sammen med signalet fra kodetastaturet?
  6. Per Arild

    Alarm

    Tak for din tilbagemelding. Jeg ser på det i morgen og melder tilbage.
  7. Per Arild

    Alarm

    På nøgleringene skal øverste tryk til-og frakoble både stue og kælder. Nederste tryk skal til- og frakoble kælder.
  8. Per Arild

    Alarm

    og nu virkede det
  9. Per Arild

    Alarm

    jeg har uploadet et screendump: http://billedeupload.dk/upload/files/2011-11/38fb2952.jpgjeg kan stadig ikke få tilføjet filen til dette forum
  10. Per Arild

    Alarm

    Tak, der går nok nogle dage før jeg er ved installationen og kan afprøve det direkte på installationen.
  11. Per Arild

    Alarm

    Hej igen. Jeg er nået lidt videre ved at bruge blokkene: 6.4.01. og 4.1.08a og 1.1.04c kan jeg nu få vist på kodetastaturet om det er stue og kælder eller kun kælder der er tilkoblet, konstant lys= total tilkobling blink = kun kælder.Lige et spørgsmål til kodetastaturet som har 3 udgange. Vil enhver brugerkode aktivere alle udgange eller kan det defineres så f.eks kode 2 kun aktiverer udgang 2 ?
  12. Per Arild

    Alarm

    OK jeg har åbnet den, men arbejder først videre på den i morgen
  13. Per Arild

    Alarm

    Den fil du har sendt åbner bare som et XML dokument.Indgangene er forbundet som du beskriver.
  14. Per Arild

    Alarm

    filen fylder 500kbalarmblok 6.2.01.f og 6.1.03.bhvis kælder er tilkoblet stue frakoblet skal kodetastatur frakoble kælder.kodetastatur skal tilkoble begge hvis de begge er frakoblet og omvendt.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok