Hop til indhold

Rune Maagensen

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Rune Maagensen's Achievements

  1. Hvordan kom I frem til at det kostede 30.000 kr/ekstra?Vores pris er standard 40.000 fra byggefirmaet, og der er meget lidt information om hvad det egentlig dækker over. Vi bygger 195m2.Er der noget man skal sikre sig fra starten af? Selvfølgelig en Controller med Viewer, men hvad når jeg ønsker at opsætte PIR og fugtighedsfølere mv i badeværelserne, kan man nemt installere det, eller er det noget bøvl hvis ikke kablerne er trukket?
  2. HejJeg overvejer at få IHC i mit nye hus. Merprisen på 40.000 (195 m2) er dog betydelige synes jeg.Jeg synes rigtig godt om muligheden for:1) Sluk alt (det er vel muligt at programmere for at sidste mand forlader huset) at alt skal slukkes ud over børneværelser.2) Tænde-slukke flere lamper på en gang, hygge belysning.3) Automatisk sluk i badeværelser efter nogen tid4) Lad som om man er hjemme5) Tisserute til børnene6) På sigt PIR på badeværelser og i gang.Men er det egentlig noget som man bruger? Har det værdi både komfort og strømmæssigt? Er det ikke blot dyrt legetøj som om føje år er forældet?Hvordan overtaler man konen? mvh Rune
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok